Javasoljátok a heg eltakarását tetoválással, illetve szerintetek milyen tetoválás illik matyó minta mellé?
Szeretnék egy szép színes tetoválást, de nem tudom eldönteni, hogy bal vagy jobb oldalra tetessem a váll,lapocka környékén. Volt egy anyajegy eltávolításom, nem tetszik a heg, viszont azt nem szeretném,hogy a tetoválásom ezért csúnya legyen, esetleg, hogy jobban felhívjam a nem kívánatos hegre a figyelmet.
Van valami kitétel egyébként,ha esetleg hegre tetoválnak, hogy mennyi idő teljen el műtét után?
A jobb lábfejemen és vádlimon van matyó minta,galambbal. Szeretném folytatni vagy esetleg a belső részre mást tetováltatni. Mi az amit ez mellé el tudnátok képzelni?
Hegre nem szívesen tetoválnak, de tökéletesen el tudják tüntetni ha valamilyen mintával körbetetoválják. Sógoromnak a vállán van egy csúnya heg, de ő csináltatott egy nagy sast, és így csak akkor lehet észrevenni a csúnya heget ha közvetlen közelről nézed. Amúgy meg teljesen bele olvadt a tetoválásba.
De kérdezhetek?
Nekem is matyó mintás tetkóm van, igaz az alkaromon.
Viszont tervembe van egy új tetoválás lábfej és vádli részen. Nem baj ha megkérdezem, hogy mennyire fájt??
Ha elküldöd a tiédet akkor én is elküldöm az enyémet :)
első vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!