Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tetoválás, igaz barátság. Mit...

Tetoválás, igaz barátság. Mit gondolsz? (lent)

Figyelt kérdés

Szép jó napot kívánok minden kedves olvasónak!

Először is szeretném nagyon szépen megköszönni, aki időt szán erre a kérdésre, S válaszol.

Van nekem egy örök, S igaz barátom, kivel testvérekként tekintünk egymásra és családként. Itt én vagyok az öcsi, S ő a bátyus.

Szeretném ennek a felbecsülhetetlen értékét magamra tetováltatni valamilyen formában vele kapcsolatban és viselni egy életen át, mert számomra ez a Föld legszebb értéke, az igaz barátság. Soha nem hittem volna, hogy nekem lesz egy ilyen barátom és testvérem.

-# Kérdésem első része felétek, ha nektek egy barátotok szeretné ezt ugyan így a barátságotokkal kapcsolatban és felvetné, bennetek milyen érzés lenne? Az első gondolat/érzés vagy ami épp eszetekbe jut, kérlek osszátok meg velem. Kíváncsi vagyok. Jó, rossz, kellemetlen, furcsa, öröm, ... ? Tegyük fel kedves olvasó, mi ketten ismerjük egymást és ezt elmesélem neked, mit mondanál? Szerinted szép, butaság?

Számomra még azért is lenne ez nekem nagyon különleges és felbecsülhetetlen, mert a barátom készítené el, mivel ő tud tetoválást csinálni, saját kezeire is csinált már. Nem az a lényeg nekem, hogy profi/művészi legyen, hogy ez nagyon jól nézzen ki, hanem pusztán az értéke, jelentése és maga az érzés, ha ránéznék a tetoválásomra, hogy ezt ő csinálta és a barátságunkról/testvériességünkről szól.

Ez így bennem már megszületett, az hogy konkrétan mit szeretnék magamra tetoválni, még kérdés. S ezzel kapcsolatban is, ha szeretnétek, elmondhatjátok a véleményeteket, ti mit gondoltok, ti milyet csináltátok, stb... :-)

Azt tudom, hogy a karomra szeretném. Pontosan hova, azt még nem tudom, de ez legyen a legkevesebb amin gondolkodni szeretnék, szerintem alkar.

Amikre én gondoltam, hogy pl. a születési dátumát római számokkal (MCMLXXIV.X.XIX), esetleg csak a csúklomra, hogy 1974, vagy talán a vezetéknevéből és keresztnevéből a kezdőbetűit is simán(SA), vagy hozzá az évszámhoz, vagy évszám nélkül, szóval látjátok, kérdéses még.

-# Tulajdonképpen csak a véleményetekre lennék kíváncsi, ti mit éreznétek/gondolnátok a helyében vagy elképzelve a saját barátságotokban, ti ezekből amit leírtam melyiket és hogy, milyen formában, stb. :-)

Kedves olvasó, ha neked van egy igaz örök barátod, de nem a hétköznapi barátság, hanem ami tényleg igaz, ami van akinek nem adatik meg az életében, mert ilyen csak 1 van, ti ezt megtennétek? S ha nincs ilyen barátod, de ha egyszer megtalálod, utólag elolvasva most ezt, elgondolkodnál és megcsinálnád?

Butaságnak tartod ezt amit most leírtam?

Nagyon szépen köszönöm mégegyszer, hogy időt szántál rám így ismeretlenül.

S előre is köszönöm és hálás vagyok a válaszokért is.

Minden jót kívánok és további szép napot kedves olvasó!

2014. aug. 29. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Hány éves is vagy te? Miota tart a baratsagotok? Én nem tartom ezt túl jo ötletnek. Ha tizenéves, huszonéves vagy, lebeszellek erről. Nekem elhiheted, van egy ilyen tetoválás rajtam, raadasul rokonom es barátom volt az illető, Évekig, azt hittük, örökké tart. Manapság inkabb elszomorít, ha latom a közös tetovalasunkat, es eszembe jut, miért csináltattuk annak idején.

De van egy igaz barátom, Immár 16 éve, egyikonknek sem jutna eszébe egymásra tetováltatni a masik irsnt érzett szeretetet, hiszen az fontosabb helyre lett vésve, a szivunkbe :):)

2014. aug. 29. 19:02
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Válaszoló!

Tengermély tiszteletem!

Először is nagyon szépen köszönöm a válaszod!

S igen, a legfontosabb hely, ahová az ember bevésheti ezt a csodálatos dolgot az élettől, az nem más, mint a szívünkbe. S nem csak a legfontosabb hely ez, hanem a legszebb. Itt minden érzés szívből van. :-)

18 vagyok és 3 éve.

Tudom, most az futott át rajtad, hogy 3 év az rövid idő, S 18 évesen az ember még "meggondolatnak", mint ahogy ez a döntésem is lenne, valamint hirtelen jött és ez szép dolog, de ennél tovább nem látok, hogy később megbánnám. Ha mégsem ez futott át rajtad, akkor ne haragudj és bocsánatot szeretnék kérni.

Neked akkor már volt benned egyszer ez, amit most ide leírtam és pontosan ugyan így. Én most arról az időről szeretnék kérdezni tőled, amikor kitaláltátok ezt ketten és megvalósítotáttok. Amikor még hittétek hogy örök lesz, majd meglett a tetoválás, akkor abban a pillanatban és amíg minden jó volt, egy csodálatos értékű tetoválás volt ott rajtatok nem? Amikor minden rendben volt és te ránéztél a tetoválásodra, az... nem is tudom hogy mondjam, maga volt a "mindenség" és rajtad volt, a tetováláson minden.

Nézd kedves válaszoló, én és a barátom nem csak hisszük, hogy ez örök, hanem tudjuk is. Tudom, s megértem amit írtál, tegyük fel jön egy hatalmas csalódás, nem sikerül megbeszélni, és az emberek már vakarnák is le ezt a tetoválást, de nem megy, s itt bánnám meg majd én is idővel... Ez csak példa volt, de ez soha nem történne meg.

Nem tudom, hogy mondjam. Az ilyen barát van akinek egész életében nem adatik meg. Az embernek csak egy ilyen barátja létezik a földön, olyan barát, mint mi egymásnak. Ez nem csak barátság, ami az embereknek egyik után a másik. Hanem ő A BARÁTSÁG. S ez a nagy különbség a kettő között. Én rábíztam az életem, ahogy ő is rám az enyémet.

Ne haragudj rám, ha félreérted a mondanivalómat!

Én pontosan tudom, hogy téged csak a jó szándék vezérel és ezért nagyon hálás vagyok neked így ismeretlenül is.

Nagyon sajnálom, hogy a volt barátod, kivel igaznak hittétek, mégsem az lett. Kedves válaszoló, én viszont ezt a döntésem soha, de soha nem bánnám meg, mert ő az én egyetlen igaz barátom, a testvérem, a nagybátyám, ő is a családom, és történhet bármi ez sosem változhat.

Viszont tudom, ha a ti barátságotok nem megy szét, soha nem bántad volna meg a tetoválásod, sőt, egy isteni áldásnként néztél volna rá. Bennem ez van és tudom, hogy így lenne.

2014. aug. 29. 21:36
 3/9 A kérdező kommentje:
Szabad tudni, hol, és milyen a tetoválás?
2014. aug. 29. 21:43
 4/9 anonim válasza:

Kedves Kérdező!

Egy kicsit érdekes vagy számomra. Kikéred a véleményünk,majd az első válaszoló után továbbra is kötöd az ebet a karóhoz.

Nem megbántani akartalak ezzel és nem bunkózni,viszont én is csatlakozom az első hozzászóláshoz. Egészen pici korom óta volt egy barátnőm. 10-15év telt el,hittük,h mi vagyunk a világon a legjobb barátnők és ez örökre így marad... Lám,3-4éve vége ennek a nagy barátságnak,szinte már nem is beszélünk. Személy szerint soha nem tetováltatnám magamra egy barátom nevét,sőt,még a párom nevét sem. Folyamatosan változunk,ahogy minden más is. Soha nem tudhatjuk mit hoz a holnap.

Elnézést mégegyszer ha megbántottalak.

2014. aug. 31. 21:20
 5/9 anonim ***** válasza:

14 évig volt a legjobb barátom valaki...gondolkodtunk közös tetkón

jó hogy nem tettük

neked se javaslom

2014. szept. 1. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:

8 évig volt a legjobb barátnőm egy lány (imádtuk egymást, egymás gondolataiból olvastunk), de egyre jobban eltávolodtunk egymástól, barátunk lett, én továbbtanulok egyetemen, ő csak sodródik az árral és nem érdekli az élete.

Mindig tudunk valamiről beszélgetni, de mással már jobban érzem magam. Nálunk is felvetődött, hogy lesz egy azonos tetoválásunk és valószínűleg nem bántam volna meg (szép emlék az életem egy fontos időszakáról), de örülök, hogy nem csináltattuk meg.

2014. szept. 1. 19:43
 7/9 A kérdező kommentje:

Szép napot kívánok nektek kedves válaszolók!

Lesz közös tetoválásunk a drága barátommal, igaz testvéremmel, mely kifejezi az értékét a mi kötelékünknek, és ezzel minket is egymásnak, testvéreket.

Egy sas lesz, mely mindkettőnkben közös jelentés, ami karmaiban egy láncot tart, amin 1 medál lóg, s ebben a medálban ott lesz a mi kötelékünk: "We're brothers... That's never going to change" , és egymás monogramjával.

2014. nov. 19. 00:58
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Végül megcsináltattátok a tetoválást?

2015. okt. 2. 22:02
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia Kedves Válaszoló, Szép estét kívánok neked!

Igen, készült már tetoválás, csak sajnos az anyagi s az idő, valamint a helyzet (külföldi tartozkodás, munka, temetés, stb) mind jelentősen megnehezíti ezt számunkra. A közös tetoválás már meg van rajzolva készen, csak szeretnénk ezt egyszerre megvalósítani egy művésszel. Az én testemre nyáron készült két tetoválás a bátyámról igaz barátomról és most fogom megvalósítani a közel jövőben a következőt, mert én már itthon tartozkodom. A közös tetoválás pedig valamikor idén készül el, mert sajnos bátyám édesanyja elhúnyt és emiatt később tudjuk megvalósítani.

Köszönöm a kérdést s jó érzés hogy ennyi idő elteltével is még valaki van itt!

Szép napot kívánok neked addig is és minden jót!

2015. okt. 2. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!