Műtéti hegemet takartatnám le tetoválással. Tudtok szakembert ajánlani?
Van már tetoválásom, de sajnos a srác kiköltözött Londonba... Új emberre lenne szükségem, aki ha fele olyan ügyes is mint ő volt, már tökéletes. Nem szeretnék senki nevéért fizetni. Se a bérleti díját állni.
Ajánlásokat kérek szalonokra, és akár otthon munkálkodó művészekre is Budapesten. Azért fizetnék, hogy valaki becsületesen megrajzolja amit elképzeltem, felvarrja rám és én cserébe nem hisztizek a fájdalomtól, becsületesen kifizetem és öregbítem tehetségét. Szóval kérlek ne is gyertek olyannal, hogy ezt 6 óra lenne felvarrni, és 7000Forint az óradíj.
Ugyanis az már közelsem becsületes. Kivéve ha maga Kat Von D a tetováló. Ha ő ennyiért rakná fel, akkor neki talán kifizetném. Ne gyertek azzal a hülyeséggel hogy "olcsón" nem lehet tetováltatni mert igenis lehet. Csak ebben az országban ha óradíjra megy akkor szeretik elhúzni az időt, stb.
Szóval röviden: keresek egy becsületes tetoválót, aki úgy érzi megtudná valósítani az elképzeléseimet, és olyan árat kér érte, ami REÁLIS ! nem 5000 Forint, de nem is 50 000 .
A tetoválás egy farkas lenne, egy kb 6-7cm átmérőjű körbe férjen a feje. Az egész fekete fehér lenne, a szájában a rózsa lenne csak vörös.
Előre is köszi:)
Akkor menj egy sufnishoz. A tetováló szerinted miből él meg? Nézz körül, keress rá a munkákra és aki igényesen dolgozik ahhoz menj. Ha meg nincs rá pénzed tegyél félre. Amúgy ez a minta ekkora méretben nem lesz túl szép. Normális helyen meg nem óradíj van, hanem a mintától függ az ár.
Ja és nem a westendet meg a nem tom milyen hú de szuper pesti tetkósokat favorizálom.
Nem tudom, milyen felületen van a műtéti heged, mert attól is függ, milyen méretben nézne ki jól ez a rajz tetoválás formájában, de a 6-7 cm nekem is nagyon kevésnek tűnik, inkább a duplája lenne az a méret, amelyben szépen ki lehet dolgozni. S ekkora méretben is megvan 20, max 25 ezerből. Kérj ajánlatokat tetováló szalonokban, több helyen is, ahol tetszenek a tetoválók munkái. Nem csak a westend és az egyéb turistalerabló helyek léteznek, Bp-en kb minden második sarkon találsz egy szalont. :) Nézegesd a Magyar tetoválók Szövetsége (MTSZ) és a Tetoválók Szakmai és Érdekvédelmi Egyesülete (TSZÉE) tagjainak listáit, képeit (pl facebook erre tökéletes), s nézz ki számodra szimpatikusan dolgozó tetoválókat.
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!