Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek a dalszöveg...

Szerintetek a dalszöveg tetkók "gagyik"? Nektek mi a véleményetek? 17/L

Figyelt kérdés

Sokszor olvastam már ezen az oldalon,hogy mennyire ciki az ilyen idézetes tetoválás.. De miért tartják annak? Én is egy dalszöveg részletet szeretnék később magamra varratni és érdekelne, hogy akik legagyizzák , miért teszik ezt?

Előre is köszönöm, ha válaszolsz :)

2014. aug. 18. 14:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Szerintem ő arra gondolt, hogy ha egy olyan "nagy" döntést megtudunk hozni 18 évesen, mint az, hogy mit akarunk csinálni az elkövetkező x évben, akkor azt is el tudjuk dönteni, hogy mit akarunk viselni a testünkön tetoválás formájában. Mindkettő hasonlóan "nagy" döntés abból a szempontból,hogy kihatással van az egész elkövetkező életünkre :) Bocs, ha rosszul értelmeztem a #8-as irományát :D
2014. aug. 18. 22:26
 12/15 anonim ***** válasza:
Na igen, de ha pl. egyetem 2. évében rájössz, hogy te mégsem azt akarod tanulni, amit, akkor még mindig átjelentkezhetsz. Egy tetkó eltávolítására meg nem mindig futja az átlagembernek.
2014. aug. 19. 17:47
 13/15 anonim ***** válasza:

már nem teheted meg az egyetem 2. évében :) legalábbis akkor vissza kell fizetned a támogatott féléveidet :D sálálá :D az új hallgatói szerződés örömei

szerintem amúgy nem rossz idézet, nem ilyen hogy forever, meg hope, believe meg ilyenek ami ötször szembejön az utácn (bocsi ha megbántottam valakit)

2014. aug. 19. 17:54
 14/15 Sertés ***** válasza:
3-as tökéletesen leírta a lényeget, gondolom ő már elmúlt 20 éves, kapott is 54%-ot... Ha csak sejtenéd, hány 17 évesen meghozott "holtbiztos" döntésed fogod később m@rhaságnak tartani, sokkot kapnál! Mai fejjel (30+) visszagondolva, akkori nagy döntéseim elsöprőtöbbsége kifejezetten nevetséges, mega-gáz kategóriás.
2014. aug. 23. 00:31
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem csináld meg. Ha másért nem, azért, hogy idegesítsd azokat a majmokat, akik úgy csinálnak, mintha házasodni készülnél :D Az is vicces, hogy a tényleges kérdésre csak az első volt képes válaszolni. :P
2014. aug. 23. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!