Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerülhet ez a szöveg?

Mennyibe kerülhet ez a szöveg?

Figyelt kérdés

"... a világ végén, az élet végén, az idő végén, és azon túl, örökké, és még tovább."

A legkisebb betűmérettel, amellyel még olvasható, és jól mutat.

Eredetileg ez a mondat azzal kezdődött, hogy szeretni foglak. Ezt mondtam a páromnak, amikor megkérte a kezem.

2014. aug. 12. 23:31
 1/4 A kérdező kommentje:
Véleményt is elfogadok, és javaslatokat, hogy hová kerüljön.
2014. aug. 12. 23:34
 2/4 A kérdező kommentje:
És hogy szerintetek magyarul legyen? Vagy hogy hangozhat ez más nyelven?
2014. aug. 12. 23:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Én hülyeségnek tartom ilyesmit tetováltatni, mert, ha ne adj isten szakítotok, akkor marhára fogod utálni ezt a tetoválást.

De, ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor magyarul szerintem.

Szerintem olyan 3000-5000 ft körül lenne, de helyfüggő.

2014. aug. 13. 00:10
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem bánnám meg ezt a tetkót, történjen velünk bármi. Már így is sok minden történt velünk, köztünk, mégis, még mindig szeretem. Sok mindent túlélt már a kapcsolatunk. Ennek ellenére nem varratnám magamra a nevét (vagy ki tudja, de nem kéne), és lehagynám a mondat elejét, mert én így is tudom, hogy az mi, de másnak anélkül ez nem jelent semmit (na jó, a szerelmemnek igen). 2 és fél éve történt a lánykérés, ez a tervezett fogadalmam része volt, de mára sajnos a többi része feledésbe merült, csak annyi rémlik, hogy ezt nyögtem ki igen helyett :) És szeretném ilyen módon megőrizni.

Azt hiszem, egy fél fokkal jobb, vagy kreatívabb, mint egy "Örökké" "Öröklétig a Tiéd" vagy "Béla + Mari" egy szivecskében. Legalábbis szerintem.

Egyébként én úgy tudtam a legtöbb helyen van minimum ár, ami 5-10 ezer forint, csak nem tudtam, hogy vajon ez abba a kategóriába még belefér-e.

2014. aug. 13. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!