Mennyibe kerülhet ez a szöveg?
"... a világ végén, az élet végén, az idő végén, és azon túl, örökké, és még tovább."
A legkisebb betűmérettel, amellyel még olvasható, és jól mutat.
Eredetileg ez a mondat azzal kezdődött, hogy szeretni foglak. Ezt mondtam a páromnak, amikor megkérte a kezem.
Én hülyeségnek tartom ilyesmit tetováltatni, mert, ha ne adj isten szakítotok, akkor marhára fogod utálni ezt a tetoválást.
De, ha mindenképp ragaszkodsz hozzá, akkor magyarul szerintem.
Szerintem olyan 3000-5000 ft körül lenne, de helyfüggő.
Nem bánnám meg ezt a tetkót, történjen velünk bármi. Már így is sok minden történt velünk, köztünk, mégis, még mindig szeretem. Sok mindent túlélt már a kapcsolatunk. Ennek ellenére nem varratnám magamra a nevét (vagy ki tudja, de nem kéne), és lehagynám a mondat elejét, mert én így is tudom, hogy az mi, de másnak anélkül ez nem jelent semmit (na jó, a szerelmemnek igen). 2 és fél éve történt a lánykérés, ez a tervezett fogadalmam része volt, de mára sajnos a többi része feledésbe merült, csak annyi rémlik, hogy ezt nyögtem ki igen helyett :) És szeretném ilyen módon megőrizni.
Azt hiszem, egy fél fokkal jobb, vagy kreatívabb, mint egy "Örökké" "Öröklétig a Tiéd" vagy "Béla + Mari" egy szivecskében. Legalábbis szerintem.
Egyébként én úgy tudtam a legtöbb helyen van minimum ár, ami 5-10 ezer forint, csak nem tudtam, hogy vajon ez abba a kategóriába még belefér-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!