Mennyire fáj a tetoválás?
Figyelt kérdés
A csuklómra szeretnék egy szót iratni és érdekelne hogy mennyire fáj.2014. aug. 10. 13:21
1/6 anonim válasza:
A felsőkaron jbban fáj met ott vékonyabb a bőr. Ugyan ez a helyzet a csontos részekkel is. De, még így is piszokul fájdalmas.
2/6 anonim válasza:
Nekem van tetkó a csuklómon, az összes közül ez fájt a legkevésbé!Érzésre olyan,mintha egy rezgő tárggyal jó mélyen belekarcolnák a mintát a bőrödbe (sokan azt hiszik, tűszúrást fognak érezni, de nem). Leginkább erős,hasogató zsibbadást érzel,nem nagy fájdalmat. Abszolút túlélhető. Én mindig megeszek egy csomó szőlőcukrot tetoválás előtt,mert akkor kevésbé fáj,ami a vércukorszinttel lehet összefüggésben. Ha csak egy szót szeretnél, azt meg fél lábon állva is kibírod. Mire elkezdene fájni,már vége is!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. aug. 10. 20:57
4/6 anonim válasza:
szia nekem egyáltalán nem dájt csuklóra talán 2 mp volt aminél összerezzentem de kellemes élmény volt
5/6 anonim válasza:
szia,én 3 napja csináltattam az alkaromra egy tetoválást csukló résznél kicsit sem fájt inkább csak kellemetlen volt,de szerintem ez egyéntől függ :)
6/6 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm 😊
2014. aug. 24. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!