Ha elmegyek egy tetoválószalonba egy konkrét elképzeléssel akkor ők azt megrajzolják nekem?
Természetesen lehet ilyet, viszont a legtöbb helyen el fognak kérni rá valamennyi előleget, ami a végén lejön a tetoválás árából. A legtöbben n szeretnek potyára rajzolgatni, hogy aztán végül ne készüljön el a tetoválás, vagy neadjisten mással varrassa fel (sajnos ilyen is van).
egy tetováló
Igen, azt gondoltam hogy majd kell előleget fizetni. Meg ugyan azzal a személlyel készíttetném el. Pofátlanság lenne utána más valakihez vinni hogy tetoválja rám.
Ha neked, mint tetoválónak belinkelnék egy olyan képet, amelyhez hasonló bonyolultságút és méretűt szeretnék. Meg tudnád saccolni nekem kb mennyibe kerülne? Fekete-fehér színbe szeretném.(annyiban biztos vagyok, hogy 100e fölött kellene fizetnem érte, talán jóval annyi felett)
Egyáltalán nem hasonlít az elképzelésemre, de a bonyolultsága körülbelül ez a kategória és a tinta mennyisége is. Bár megkockáztatom, hogy másfélszer ennyi tinával kellene számolnom,mert sötétebb és sűrűbb hátteret szeretnék hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!