Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ilyen hajat szeretnék csak...

Ilyen hajat szeretnék csak kicsit más elképzeléssel, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Anakin féle hajat akarok de nekem tépett a hajam most oldalt is kb az államig ér.

Ahol neki van a tincs hátul jobb oldalt, nekem bal oldalt lenne és nem befonva hanem vasalva, és hogy látványos legyen hátul rövidebb lenne a hajam mint neki

Itt 1kép a srácról h ő hogyan is kivitelezte

[link]

2011. márc. 6. 14:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyan mintha a 3 éves hugát ráeresztette volna a fejére, hogy akkor most azt csinál amit akar...

Elég gáz...

2011. márc. 6. 14:17
 2/4 A kérdező kommentje:

Jó.. nem egyforma az izlésünk, hiába véleményt kértem ez kötekedés volt részedről.

Ha tudod h úgyse tetszik minek írsz?

2011. márc. 6. 14:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Bocsi de ennyi erővel senki ne írjon aki tudja hogy úgyse tetszik? Magyarul csak olyan írjon akinek tetszik? Akkor minek kérdezted ha csak olyan véleményt vársz akinek tetszik?

Szerintem kifejezetten taszító. Ez nem kötekedés, ez a véleményem.Erőltetett és ronda.

2011. márc. 6. 14:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Véleményt írtam, nem kötekedést. Ha fáj, hogy valakinek nem egyezik a véleménye veled akkor minek kérdezel? (nah, ez volt a kötekedés)
2011. márc. 6. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!