Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Mennyibe kerül egy 5x10cm-es...

Mennyibe kerül egy 5x10cm-es tetoválás?

Figyelt kérdés

Hegre lenne és erre a tetkora gondolta annyi külömbséggel hogy nekem a combomon lenne.

[link]

De más ötletek is érdekelnek ha vannak.

2014. júl. 22. 11:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Szalononként változik az ár, de annyi biztos hogy nem olcsó mulatság. Szerintem olyan 8000 körül lehet az átlag ár.
2014. júl. 22. 13:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Akihez én járok, ott 15000 az alap. Ennél olcsóbban nem csinál meg egy egy alkalommal elkészíthető tetoválást.

De ez az ár szalononként változik.

2014. júl. 22. 16:05
 3/3 Gospel válasza:
Alapvetően 2 dologtól függ: az egyik hogy az 5×10 cm-re egy pálcikaembert akarsz-e varratni vagy a pearl harbour-i csata egyik teljesen élethű jelenetét; a másik, hogy a tetkót egy helyőbábai konyha-szalonban, vagy a West Endben rakják-e fel. A legjobb helyeken (ilyen pl. az újpesti INVICTVS szalon) már óradíjért dolgoznak. Nem kell beparázni, rendesen kidolgozzák az egy órát a pénzedért. Az említett helyen 10.000 ft az óradíj, persze van olcsóbb is. Általánosságban elmondható, hogy 7.000 alatt nem érdemes szóba állni a tetoválóval, mert az olyan is. Az általad mellékelt képen levő motívum egy közepesen gyakorlott művésznek kb. 15 perces meló, de sajna az első egy óra az alapdíj... azaz az első egy órát mindenképp ki kell fizetni.
2014. júl. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!