Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Elkezdjem vagy ne a tetoválás...

Elkezdjem vagy ne a tetoválás rögös útját? :D TÖBBI LENT

Figyelt kérdés

Tehát a kérdésem a következő lenne.

Szeretnék tetováló lenni, de legalábbis kicsit belekóstolni a szakmába. Másolni szépen tudok de egy baj van, hogy a szabad kézi munkák nem mennek olyan jól...

Érdekelne tehát, hogy érdemes-e energiát belefektetnem a dologba vagy hagyjam inkább?

előre is köszönöm! ;) SZÉP NAPOT

2014. júl. 21. 22:18
 1/6 A kérdező kommentje:
Kieg.: Az jól megy, ha egy nagyobb rajzot sok elemből (pl rózsa, koponya, koi hal stb.) rakok össze, de ilyenkor is az elemeket másolom.
2014. júl. 21. 22:20
 2/6 anonim válasza:
Csak ne magadon gyakorolj:D Mert elég csúnya emberré válhatsz a sok színes tetoválástól.
2014. júl. 21. 22:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Van, hogy az emberek ott hagynak az elképzeléseikkel, és saját magadtól kell megalkotnod a rajzod, pár apró gondolatból.
2014. júl. 21. 22:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem vagyok tetoválós, de egy jó barátom az. Volt alkalmam figyelni egyszer munka közben. Volt, hogy bejött valaki, elmondta az elképzelését, hogy mit akar, és a tetoválónak kellett megrajzolni a vendég álmát.

Ha nem tudsz rajzolni, akkor felejtős neked a tetoválás. Ott nem csak másolni kell.

2014. júl. 21. 22:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Beszéltem egy tetkóssal. Mondtam neki hogy én is ezt a szakmát szeretném csinálni de nem nagyon megy az árnyékolás. Azt mondta hogy ezzel nincs semmi baj. Az álmainkért meg kell küzdenünk. Menj rajztanfolyamra. Ha utána se megy akkor gondolkozz el ezen. De igen. Érdemes belekezdeni! :)
2014. júl. 21. 23:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Ne mondj le róla, de először a rajtudásodat fejleszd. Hacsak nem éred be a sufnitetkós karrierrel, aki orrba-szájba tolja a nonfikat. De kérlek, olyan ne legyél inkább :D
2014. júl. 22. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!