Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ti mire számítottatok az első...

Ti mire számítottatok az első tetoválás alkalmával?

Figyelt kérdés

Fájt az első tetoválás? Amire számítottatok kb azt éreztétek?

Hova varrattátok az első tetoválásotokat?

2014. júl. 14. 17:09
 1/6 anonim ***** válasza:

ez így elég általánosan lett megfogalmazva. :D fáj, fáj... attól függ, hova (alkarra volt az első, alig éreztem, a 2-3. hason, azoknál szenvedtem), mit (van, akinek a színezés jobban fáj, mint a kontúr), mekkorát, stb. emberfüggő, kinek mekkora a fájdalomküszöbe, mennyire bírja. az alkaromon pl. az epiláláshoz tudnám hasonlítani (lány vagyok :D), nem pont az az érzés, de kb annyira fájdalmas. máshol már kellemetlenebb a dolog. de tényleg, mindenkinek más.

Loco-motive Tattoo-t (Budapest) nagyon ajánlom egyébként, bár jó előre be kell jelentkezni :)

2014. júl. 14. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
én tarkócsont alá varrattam,egyedül mentem,féltem picit de annyira vártam már.Fáj,de kibírtam,az utolsó 20 perc volt amikor ordítani tudtam volna, gerinc vonalban árnyékolás fehérrel.Az kegyetlen volt,de nem bántam meg.Sőt nyár végén mehet a következő.Az első az tavaly tavasszal volt.:)
2014. júl. 14. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:
Arra számítottam,hogy fájni fog.De egyáltalán nem fájt,furcsa érzés volt,mikor tetováltak.Először olyan érzés volt,mintha borotva pengével vagdosnának,de utána elzsibbadt és nem éreztem,hogy fáj.Az elsőt a karomra varrattam.És nem bántam meg.Mert olyan minta van rajta,ami számomra sokat jelent!
2014. júl. 14. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
Már nagyon vártam, hogy magamra tudjam varratni, de féltem is kicsit, viszont tudtam, hogy megéri. Rosszabbra számítottam (bár majdnem elájultam, mivel leesett a cukrom), de elviselhető volt. Kb. az első 10 perc volt a legvészesebb, utána csak zsibbadt. Bokacsont fölé tetováltattam.
2014. júl. 15. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Hm,én nem is tudtam, hogy mit várjak, de izgultam, hogy juj milyen lesz. Hasra tetováltattam, nem volt kellemes. Igazából a vége felé a legrosszabb az volt, amikor letörölte újra és újra és újra és újra... :D Meg, hogy egy idő után már sehol nem volt kényelmes a karomnak.
2014. júl. 15. 19:15
 6/6 Gabica12105 válasza:
Nekem fájt vagy 2-3 napig és piros is volt! De ez attól is függ hová varratod és milyen érzékeny a bőröd!
2014. júl. 20. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!