Ti mire számítottatok az első tetoválás alkalmával?
Figyelt kérdés
Fájt az első tetoválás? Amire számítottatok kb azt éreztétek?
Hova varrattátok az első tetoválásotokat?
2014. júl. 14. 17:09
1/6 anonim válasza:
ez így elég általánosan lett megfogalmazva. :D fáj, fáj... attól függ, hova (alkarra volt az első, alig éreztem, a 2-3. hason, azoknál szenvedtem), mit (van, akinek a színezés jobban fáj, mint a kontúr), mekkorát, stb. emberfüggő, kinek mekkora a fájdalomküszöbe, mennyire bírja. az alkaromon pl. az epiláláshoz tudnám hasonlítani (lány vagyok :D), nem pont az az érzés, de kb annyira fájdalmas. máshol már kellemetlenebb a dolog. de tényleg, mindenkinek más.
Loco-motive Tattoo-t (Budapest) nagyon ajánlom egyébként, bár jó előre be kell jelentkezni :)
2/6 anonim válasza:
én tarkócsont alá varrattam,egyedül mentem,féltem picit de annyira vártam már.Fáj,de kibírtam,az utolsó 20 perc volt amikor ordítani tudtam volna, gerinc vonalban árnyékolás fehérrel.Az kegyetlen volt,de nem bántam meg.Sőt nyár végén mehet a következő.Az első az tavaly tavasszal volt.:)
3/6 anonim válasza:
Arra számítottam,hogy fájni fog.De egyáltalán nem fájt,furcsa érzés volt,mikor tetováltak.Először olyan érzés volt,mintha borotva pengével vagdosnának,de utána elzsibbadt és nem éreztem,hogy fáj.Az elsőt a karomra varrattam.És nem bántam meg.Mert olyan minta van rajta,ami számomra sokat jelent!
4/6 anonim válasza:
Már nagyon vártam, hogy magamra tudjam varratni, de féltem is kicsit, viszont tudtam, hogy megéri. Rosszabbra számítottam (bár majdnem elájultam, mivel leesett a cukrom), de elviselhető volt. Kb. az első 10 perc volt a legvészesebb, utána csak zsibbadt. Bokacsont fölé tetováltattam.
5/6 anonim válasza:
Hm,én nem is tudtam, hogy mit várjak, de izgultam, hogy juj milyen lesz. Hasra tetováltattam, nem volt kellemes. Igazából a vége felé a legrosszabb az volt, amikor letörölte újra és újra és újra és újra... :D Meg, hogy egy idő után már sehol nem volt kényelmes a karomnak.
6/6 Gabica12105 válasza:
Nekem fájt vagy 2-3 napig és piros is volt! De ez attól is függ hová varratod és milyen érzékeny a bőröd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!