Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tudnátok ajánlani ehhez...

Tudnátok ajánlani ehhez hasonló tetoválásokat? Lábszárra körülbelül mennyibe kerülne egy ekkora nagyságú tetkó?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyesmire gondolok, a piros részek és a rózsa nélkül. Szóval egy fekete tetoválást szeretnék. Olyan tetoválást keresek, ami a zenéről szól, de a google képkereső elég "gyerekes" tetoválásokat dobott. Valami szép, éles, letisztult, absztrakt tetoválást szeretnék, ami a zenéről szól. A halálfejes/rockos tetoválások egyáltalán nem tetszenek, mert azok nem illenek hozzám(egyébként sem kedvelem azt a műfajt).

Ez lesz az első, és egyben utolsó tetoválásom, szóval jól meg akarom fontolni, hogy mi fog rajtam lenni életem végéig. Ja és lenne még pár kérdésem ha nem gond: egy ilyen tetoválást (mint amit fentebb linkeltem)bármelyik tetováló szalonban el tudnak készíteni? Szóval nem lenne túl nagy feladat nekik, hogy pontosan olyat csináljanak? És körülbelül mennyi idő alatt készülne el? Előre is köszönöm a válaszokat, és köszi hogy végigolvastad.:)

21/F

2014. máj. 14. 19:36
 1/1 anonim ***** válasza:

Senki nem fog ingyen dolgozni neked. A tervezés komoly meló, úgyhogy talán keress meg vele egy tetoválót, vele addig csiszoljátok a mintát, amíg nem lesz megfelelő számodra. Jó helyeken vannak szimbólum tárak, képgyűjtemények, amiből lehet valami jót találni. Plusz meg a rutin és véglis ez a szakmája, tudja hogy ilyesmit hogyan meg mivel lehet jól ábrázolni.

Valószínüleg előleget is fog kérni, hogy ha közben meggondolod magad és nem mész vissza, akkor se tervezzen potyára...

Nézz körül pár szalonban, lapozd át a portfóliókat, és olyat válassz akinek hasonló munkák vannak a repertoárjában, és szerinted művészileg és emberielg is rendben van.

2014. máj. 14. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!