Mennyibe kerülne ehhez hasonló méretű, stílusú, színű és igényességű tetoválás elkészíttetése? És kit ajánlanátok hozzá? Ilyen egészen aquarell szerű stílust még senkinél nem láttam.
Szerintem ilyet mindenképp szalonban csináltass!
40 körül lehet egy ilyen kb...
Hol laksz?
Szerinted igen, de ha nincs rá plusz 10-20 ezer forintja?!... :)
Vannak korrekt emberek, akik megcsinálják otthon is steril körülmények között ugyanúgy, mint egy boltos. Sőt, még várni se kell rájuk, és talán jobban is odafigyelnek...
20-30ezer, szalonban.
Utolsó, nagyon kevés otthon tetováló van, aki jó a szakmában. Vannak, de nagyon kell figyelni, a kontárok sajnos sokkal többen vannak. Mint ahogy a szalon sem garancia sajnos a profi munkára.
Hasonló vízfestékes hatásút Hami csinál a Tattoo face-ben, de mármelyik profi tetováló képes ilyet elkészíteni.
Én is szemeztem már ezekkel a vízfesték hatásúakkal. :)
Egy tetováló
3-as...
Ha nincs plusz 10-20 ezer Ft-ja, hogy szalonban csináltassa és ne otthon a konyhában a Bélával, aki nagyon ügyes gyerek persze, akkor várjon fél évet, amíg összeszedi a pénzt. Nem hiszem, hogy egy esetleges rossz tetkóval akarná leélni az életét, ahelyett, hogy gyűjtene egy ideig rá.
Én még nem láttam olyan tetoválást, ami profi munka és otthon készült... :/
"Szerinted igen, de ha .." Igen, SZERINTEM. Mivel ez a GYK és véleményt kell írni. Nem írhatom, hogy az XY szerint, mivel én válaszolok.
Utolsó: nyugi, nem kell kiakadni.
Négyesnél az igazság, még az is lehet, hogy a válaszadónál ellehet intézni az említetthez hasonló tetoválást! :)
Köszönöm szépen, főleg a 4esnek, csekkoltam a tattoo face-t és tényleg jónak tűnnek.
Egyébként valóban nincs plusz 10 000 ft-om, de az a jó a hosszú várólistában, hogy van idő gyűjtögetni :) (Nem kockáztatom a pénz miatt, hogy egy életre elrondítsam a testem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!