Miért csináltat ma már minden boldog, boldogtalan tetoválást?
Figyelt kérdés
már lassan azok lesznek lenézve akiknek nincs?2014. júl. 4. 23:00
11/16 anonim válasza:
Ne ítéljétek el elsőre, akinek tetkója van! A tucattetoválás szerintem is nagyon gáz, de lehet, hogy egy minta jelent valamit a viselőjének. Én is szeretnék egy tetoválást, ami a nagymamámra emlékeztet majd, aki pár éve meghalt.
12/16 anonim válasza:
van tetoválásom (olyan helyen, ahol akár látszhat is), piercing a szemöldökömben, pár extra lyuk a fülemben és mégis van munkám (nem gyártósori, hanem mérnöki és több járulékot fizetek, mint amit egyesek 3 hónap alatt keresnek meg - csak, hogy tisztázzuk, hogy nem létminimumról/közmunkáról beszélek)...és még tervezek is párat - piercinget is és tetoválást is...azért mert nekem tetszik és így érzem jól magam, mások véleménye meg nem érdekel ;)
13/16 anonim válasza:
a tucatminták nekem sem tetszenek, de ha valaki egy igazán ízléses mintát varrat magára, aminek még jelentése is van a viselője számára, az szép tud lenni, sőt. az önkifejezés módja, és aki tényleg komolyan gondolja a dolgot, az sokszor hónapokig, évekig is tervezgeti, hogy mit, hol fog viselni magán, hogy évek múlva se bánja meg. :) az pedig, hogy valakinek van tetoválása, nem mond el semmit az illető intelligenciaszintjéről. a szóbeli érettségim után a tetoválószalonba mentem, és másnap átvettem a kitűnő bizonyítványomat :)
14/16 A kérdező kommentje:
az intelligenciaszint és az emberség között van különbség. Láttam én már diplomás ri*ancot aki hetente más faszival kefél. Egy embert nem a végzettsége alapján ítélünk meg!
2014. júl. 14. 16:59
15/16 anonim válasza:
az egyik előző kommentelő írta, hogy unintelligens dolog a tetoválás, csak arra akartam reagálni. egyébként, pl. rengeteg orvos van, aki a köpeny alatt tele van tetoválásokkal... és hogy rábíznám-e az életem? igen, mivel elvégezte az orvosit, azok után nem érdekel, van-e tetoválása vagy sem. ugyanez vonatkozik az összes többi emberre, aki tetovált, és ez semmilyen mértékben nem befolyásolja azt, hogyan képes elvégezni a munkáját. és a tetovált emberek egyébként jó fejek, sokkal kevesebb bennük az előítélet (nem csak ebben a témában, hanem általánosságban).
16/16 A kérdező kommentje:
"hogy rábíznám-e az életem". Az orvosok rossz példák , mivel ők többnyire leszarják a betegeket. regényt lehetne roluk írni , most pont volt egy eset hogy nem kezeltek egy vakbél gyulladásost és meghalt valamint haza küldtek egy betegek aki fájlalta a fejét otthon meg meghalt agyvérzésben. Orvosoknál tetko ide vagy oda ők így is úgy is rossz emberek. Tisztelet a kivételnek de a legtöbbje az sajnos. De amugy van rengetek jó ember akinek tetkoja van én nem róluk beszélek , de sajnos a legtőbb tetoválás viselőről ez nem mondható el.
2014. júl. 14. 17:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!