Nagy az Isten állatkertje - és alacsony a kerítése.
2014. júl. 4. 23:11
2/16 A kérdező kommentje:
hát igen ez így van!
2014. júl. 5. 00:07
3/16 anonim válasza:
Majmolják egymást. Azt hiszik ettől menőbbek lesznek. Nálunk is már fél suli tatto lázban ég. -.-"
2014. júl. 5. 00:26
4/16 anonim válasza:
Nézd meg az Éjjel nappal Budapestet.
Majdnem minden szereplőnek van tetoválása.
Még a 18 éves Vandának is van vagy 6!!
Annyira természetesnek mutatják, aztán hogy utána találsz e vele munkahelyet, felvesznek e egy komoly helyre dolgozni az már más kérdés.
2014. júl. 5. 02:14
5/16 anonim válasza:
Szerintem ha a régebbi kor embereit a mai korba helyeznénk, ahol szinte már teljesen elfogadott, akkor ők is csináltatnának. Persze, vannak eszetlenek, akik csak azért csinálják mert menő, és divat, de rengetegen csinálnak tetoválást, mert számukra jelent valamit, van értelme.
2014. júl. 5. 07:50
6/16 anonim válasza:
Mert divat.De elnéztem tényleg ilyen semmitmondó firkákat tetováltatnak,disney figurák meg egyéb divat tetkók.Az ilyeneknek a lemosható szarokat ajánlanám.Amúgy tisztelet azoknak,akik azért csináltatnak tetoválást meg számukra tényleg jelent valamit!
2014. júl. 5. 07:54
7/16 anonim válasza:
Igazából engem hidegen hagy, hogy kink van, kinek nincs. Ha látok egyet, vagy itt olvasok a témában egy kérdést, azt megmosolygom és ennyi. A saját testével aztán igazán azt tesz, amit akar. Más kérdés, hogy roppant unintelligens dolog.
2014. júl. 5. 09:32
8/16 anonim válasza:
Mivel a tetoválás nincs engedélyhez kötve, aki akar, az csináltat és ennyi. Aki az alapján ítéli meg a másikat, hogy van-e tetoválása, annak nagyon unalmas élete lehet...
2014. júl. 5. 19:37
9/16 anonim válasza:
"Aki az alapján ítéli meg a másikat, hogy van-e tetoválása, annak nagyon unalmas élete lehet..."
Az azért elmond valamit egy személyiségről, hogy pénzért, fájdalmak árán magára rajzoltat egy képet, aminek semmi haszna, viszont előre tudja róla, hogy nem tudja majd leszedetni, csak legfeljebb egy vagyonért és sok fájdalom árán kifakíttatni.
Hoz egy értelmetlen döntést, amiből haszna nem lehet, csak hátránya.
Szerintem azért egész jól meg lehet ítélni valakit ilyenek alapján.
2014. júl. 6. 06:42
10/16 anonim válasza:
Mert az életedben biztos mindennek volt haszna, amit tettél
/vettél/akármi. Dohányozni pl sokkal jobb, de tényleg :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!