Mellre mennyire fáj a tetoválás?
Figyelt kérdés
Képet azért nem csatolok, mert egyenlőre még nem tudom mi legyen, de mivel első tetoválás így nem akarok nagyot mert félek, hogy nem birnám ki. Nektek mennyire fájt? Egy 10es skálán?2014. jún. 26. 15:03
1/4 anonim válasza:
Én imádtam mikor a mellkasomat tetoválták (pl karon sokkal jobban fájt). Szerintem azért, mert az első lesz ne korlátozd le a méretét ha valójában nagyot szeretnél :)
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
Azt kihagytam, hogy lány vagyok.:)
2014. jún. 26. 15:09
3/4 anonim válasza:
L/24
Hasfalon enyhén kellemetlen volt, bokán ordítottam, háton semmi extra, bár 6 órán át tetováltak ebből az utolsó 2 órában a sírás kerülgetett már :D Mellre biztos nem vállalnám :D
4/4 anonim válasza:
Első vagyok, én is lány vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!