Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Csuklóra milyen tetoválást...

Csuklóra milyen tetoválást ajálnátok?

Figyelt kérdés
kèpet is küldenétek :) ?

2014. jún. 25. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Pfff semmilyet. Ha magadtól nem jön ötlet, akkor ne tetováltass. Főleg divatból ne
2014. jún. 25. 14:54
 2/11 anonim ***** válasza:
Rajtad lesz vagy rajtam? Akkor meg, ne az legyen, ami szerintem jó lenne. Van időd, nem kell elsietni, ha még csak azt tudod, hogy tetszenek a cuki kis csuklótetkók, akkor törd még a fejed.
2014. jún. 25. 15:46
 3/11 anonim ***** válasza:
Ha már tőlünk kérdezed akkor inkább ne csináltass semmit. Egy életen át fogod viselni, ha még elképzelésed sincs nem neked való a tetoválás.
2014. jún. 25. 16:23
 4/11 anonim válasza:

Látom nem nagyon kaptál értelmes választ..

na szerintem valami írás mondjuk egy szó nagyon jol néz ki én is azt szerezttem volna csak hát mégsem az lett na mind egy :)

[link]

valami ilyesmire gondoltam :)

amúgy azt jelenti Szabadság :)

2014. jún. 25. 20:46
 5/11 A kérdező kommentje:

tanácsot kértem nem kritikát

köszönöm 4-es! :)

szép tetoválás :)

2014. jún. 25. 23:07
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy nem adtam "értelmes" választ, de szerintem egy tetoválás olyan dolog, amit neked kell kitalálni, mert a tiéd lesz. Vagy rosszul gondolom? :D Nézegess képeket, egyszerűen beírd, hogy "wrist tattoo" aztán majd jön az ihlet.
2014. jún. 26. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:
www.facebook.com/profile.php?id=100007146975848
2014. jún. 26. 10:29
 8/11 Sowilo ***** válasza:

Ez olyan mint ha azt kérdeznéd: "Ki legyen a feleségem?"

Miért én mondjam meg? Ekkora divatmajom vagy?

2014. jún. 27. 22:44
 9/11 A kérdező kommentje:

köszönöm a segitőkész válaszokat....

először is segitséget kértem

egy viszonylag rövid idézetes tetoválásra gondoltam mint mondjuk a ,,Never Give Up" stb..

és nem divatból hanem azért mert fontos részévé válna az életemnek mivel 13 éves koromtól nincs családom kb és annak idején anyám is meg akart ölni...mind1 ez hossz az a lényeg h van okom ilyet csináltatni és semmiféle képp se divatból....

2014. jún. 28. 22:14
 10/11 Sowilo ***** válasza:

Egy: akkor miért nem ezt írtad a kérdésbe?

Kettő: ha már kitaláltad mit szeretnél, miért írsz ki kérdést, hogy segítsünk?

Teljesen értelmetlen amit írsz. Egyébként az idézetes tetoválás mindenképpen gáz. Mindent ki lehet fejezni egyedi szimbólummal, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Manapság már minden második csajon idézetes tetoválás van, és szinte egyik sem tudja, hogy az adott idézet kitől származik... gáz.

2014. jún. 29. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!