Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szerintetek mennyire számít?

VaniTomi kérdése:

Szerintetek mennyire számít?

Figyelt kérdés
szerintetek egy mérlegképes könyvelőnél mennyire számít ha van tetoválása ? ha pl: kulcscsonton, csuklón vagy ujjon vagy látható helyen van
2014. jún. 25. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Ez az adott cégtől függ, hogy az ő arculatukhoz mennyire illik egy ilyen külsejű munkaerő. Van, ahol biztos nem vennének fel miatta, de van, ahol le se sz.rják.
2014. jún. 25. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Alapvetően ha nem akarsz magadnak gondot ne csináltass látható helyre.
2014. jún. 25. 22:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy benne biztos, hogy soha nem lesz semmilyen problémád belőle karrier-ügyileg, tehát olyan foglalkozásban látod magad, mint tetováló, fodrász, alternatív modell, vagy "blue collar" munkák (kétkezi, ahol nem érdekel senkit) akkor nem tanácsos nehezen takarható helyre tetoválni. A kulccsont szerintem okés, mert munkahelyre úgyse veszel fel annyira kivágott blúzt, hogy szemet szúrjon. Az ujj szerintem problémás lehet, mivel egy könyvelő kapcsolatban kell, hogy álljon az ügyfelekkel. Akármennyire is én bírnám, ha a könyvelőm tetovált lenne, egy profi könyvelőiroda még nem engedheti meg, hogy így gondolkozzon, mert sokan nem tartják még professzionálisnak a dolgot sajnos. A csukló is kérdéses, de azt egy karkötő elfedi, ha problémáznak.
2014. jún. 26. 10:27
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat ! :)
2014. júl. 1. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!