Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tudnátok nekem képet küldeni,...

Tudnátok nekem képet küldeni, , Never Give Up"-os tetováláskról ami csuklóra való? köszönöm a segítséget!

Figyelt kérdés

13 éves koromba a szüleim elváltak és tesóm le lépett a hapsiával és azóta egyedül gondoskodom magamról és apukámról is

1 éve apánál sulyos gyógyithatatlan emberfej nagyságu daganatot diagnosztizáltak azóta minden egyes nap küzdelem érte

és ugy gondolom ez a tetoválás nagyon szimbolizálja azt amin keresztül kell mennem és szeretnék valami szépet amit mindig szivesen viselek majd magamon :)

2014. jún. 24. 12:52
 1/3 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] nekem ez tetszik a legjobban :)

2014. jún. 24. 12:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyes vagyok, még azt, hogy kitartás, és tényleg soha ne add fel, maradj erős, menni fog, és apukádnak is hasonlókat!! :)
2014. jún. 24. 12:59
 3/3 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget! :)

és jó kívánságot is :)

2014. jún. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!