Szerintetek nagyon fiús?
láttam egy tetoválást ami nekem nagyon tetszik. De sok ember szerint nem illik egy lányhoz. link:
Nem is az a baj, hogy fiús, mert szerintem a legtöbb tetoválás fiús valamennyire.
Viszont olyan feltűnő helyen van, ami később esetleg hátrányt jelenthet a munkádban.
Ha suliba jársz, akkor ott sem fogja a legtöbb tanár jó szemmel nézni, ha kiülsz így elé vizsgázni.
hát nem tudom, én jobban szeretem az olyan tetoválásokat, amiknek valamilyen jelentésük van a viselője számára. de ez a bang bang... hát nem tudom hova tenni, nem jelent semmit. aki magára varratta biztos azt gondolta, hogy jól fog kinézni aztán ennyi.
ha tetoválást szeretnél akkor olyat tetováltass magadra, ami fontos neked, és biztos vagy benne, hogy soha nem fogod megbánni és szívesen viseled egy életen át. meg persze olyan helyre varrasd, ahol csak az láthatja, akinek megakarod mutatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!