18 év alatt szülői engedély kell a tetováláshoz?
Figyelt kérdés
Ezt a tetováló szabja meg, hogy kell-e szülői engedély 18 alatt, vagy ez törvényesen is így van?2014. jún. 10. 18:08
1/6 anonim válasza:
Ha nem töltötted be a 18.életéved szülői beleegyezés szűkséges ha rajzoltatni szeretnél magadra maradandót vagy testékszert tennél fel. Bemégy a üzletbe mondod,hogy egy nyomtatványt szeretnél az a papír azt tartalmazza,hogy a szülő beleegyezik,hogy gyermekére firkáljanak valami szépet majd azzal a nyugdíjas klubba dicsekedhet 60 év múlva,tehát 1 papírt kell kitölteni a szüleidnek vagy gondviselőidnek ahhoz,hogy varas magadra valamit.
Remélem érthető voltam.
2/6 anonim válasza:
A qrva életbe már. Fogadd el h ez van. Én 13éves korom óta akartam egy mintát. Betöltöttem a 18at, rá 2 hónapra már mentem is varratni. Ne bizseregjen már a valagad. Türelem, és gondold át. És ez törvény által van szabályozva.
3/6 A kérdező kommentje:
És öm ki mondta, hogy én tetoválást akarok? Csak kérdeztem, mert kíváncsi voltam rá, nem kell egyből beszólni. :D
2014. jún. 12. 15:01
4/6 anonim válasza:
Nem tudom hogy a törvény mit szól hozzá de én 15 voltam mikor csináltattam és semmit nem kellett kitölteni elég volt annyi hogy apa eljött velem időpontot kérni
5/6 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy magyarországon nincs jogalkotás tetoválásra nézve. Nem kell hozzá szülői engedély
6/6 anonim válasza:
Hát èn most voltam nemrèg. 16 èves vagyok. Ès igazából nekem nem kellett semmilyen ilyen papír, mert anya kèrte nekem az időpontot. De ettől függetlenül lehet hogy kèrik. Tesómnak is kèrtèk mikor 17 èvessen ment varratni, igaz hogy ő saját maga írta alá, (vagyis meghamisitotta anya aláírását) de nem foglalkoztak nagyon vele,ránèztek aztán ennyi elfogadták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!