Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 17 évesen tetováláshoz szülői...

17 évesen tetováláshoz szülői engedély?

Figyelt kérdés
Elég írásos engedély vagy jelenlét is muszáj? Ha kötelező a jelenlét az, hogy néz ki? Elég szülőnek elmenni és megmondani személyesen, hogy beleegyezik vagy végig ott kell lennie? Anyám nagyon konzervatív típus(legalább azt érti, hogy ez az én döntésem és nincs joga eldönteni helyettem) és hát nem az a fajta akit szeretném ha ott lenne miközben csinálják vagy úgy egyáltalán ott lenne.
2014. máj. 19. 12:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Jelenlét.
2014. máj. 19. 12:29
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg attól aki csinálni fogja hogy kell e írásos engedély, és 15 voltam mikor csináltattam és elég volt annyi hogy apa eljött velem érdeklődni meg időpontot kérni de semmilyen papírt nem kellett neki aláírni meg nem is kellett ott lennie amikor csinálták
2014. máj. 19. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
én is 17 voltam, de elég volt az írásos engedély
2014. máj. 19. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!