Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ti ezt hogyan valósítanátok meg?

Ti ezt hogyan valósítanátok meg?

Figyelt kérdés
Nagyon sok zenei műfajt kedvelek, soha nem tudtam megállapodni sehol, tényleg szinte mindent meghallgatok. Van legalább 20 olyan név különféle műfajokból, akiket magamra szeretnék varratni, de úgy vélem elég furán nézne ki egy 2pac mellett egy Metallica. Ti hogyan oldanátok meg? Csak szöveg, semmi más, a pénzt most ne vegyük számításba, tényleg csak arra vagyok kíváncsi, ti hogyan csinálnátok. :)
2014. jún. 9. 11:57
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
a szeretett előadóid egy egy dalrészletéből összeállítanék egy összefüggő szöveget. igaz, kissé fáradságos különböző stílusban lévő dalok szövegeit összehozni, de szerintem nem lehetetlen. így nem lenne "zavaros" és furcsa, hogy Metallica mellett 2pac van. "csak" arra kell figyelni, hogy az egymást követő szövegrészletek összeolvasva értelmes összefüggő mondatot alkossanak.
2014. jún. 9. 14:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó ötlet, köszi!
2014. jún. 9. 15:46
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
az első ötlete tényleg tök jó, esetleg még azzal lehetne feldobni, hogy a más-más szövegekből való szavakat más betűtípussal írni.
2014. jún. 10. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!