Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Saját vállalkozás » Létrehozni egy saját autómárká...

Létrehozni egy saját autómárkát. Ti hogy valósítanátok meg?

Figyelt kérdés

Előrebocsájtom hogy nem az érdekel hogy ez milyen szinten lehetetlen, és hogy nekem úgy sem fog sikerülni (teljesen mindegy), hanem hogy kicsit a fantázia szintjén Ti miként építenétek fel ezt.

Elsősorban nagyon kis mennyiségben gyártott, hobbi-sportautó szintjén álmodozom :D főleg a design-on lenne a hangsúly, más márka motorjával.

Remélem érthető a kérdés, pusztán kiváncsi vagyok a véleményekre.

2014. máj. 1. 12:20
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

Ennyire unatkozol?

Ha te is tudod, hogy ez lehetetlen és hogy neked ez nem fog semmiképpen sem sikerülni, akkor minek írod ki ezt a bugyuta kérdést?

"Létrehozni egy saját autómárkát. Ti hogy valósítanátok meg?"---Ez nem is kérdése. Pár tucatnyi 100 millió Ft-nyi vagyon segítségével!

Gazdasági vonalat felejtsük el, hiszen pénzed, mint ahogy te is tudod nincsen. Tervezéshez, marketinghez, üzlethez, autóépítéshez, gyártáshoz, javításhoz NEM ÉRTESZ!

Innentől kezdve viszont én nem értem, mi értelme volt ezt a kérdést kiírnod?

Szerinted hány milliárdos fog neked válaszolni? Segítek kereken nulla!

2014. máj. 1. 12:33
 2/2 anonim ***** válasza:

Márkát csak le kell védetni ami gondolom pár ropogós 20e-esbe kerül és már kész is. Máris kész a saját márkád, gyártás/megépítés megint csak jó pár darab 20e-es.

"más márka motorjával. " - mégis mist akarsz belepakolni? gondolom egy BMW nem igen adja a szabadalmát valami kis putrihoz ami 100 darabszámot se fogja elérni. Amúgy ezért is súlyos pénzeket kérnek el!

2014. máj. 1. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!