Szerintetek gáz lenne, ha csináltatnék egy tetoválást a combomra hátul, a fenekem alatt?
Figyelt kérdés
amúgy tetkó ellenes vagyok olyan szinten, hogy szerintem tök fölösleges, mert mi van, ha pl megunja az ember, vagy nem tetszik neki pár év múlva, bénának látja, vagy kinyúlik a bőre, és eldeformálódik. azért gondolkodom mégis egy tetkón, mert az említett helyen a combomon, van egy elég nagy (kb 3 cm széles) pigmentfolt. nem az a nagyon sötét fajta, de engem zavar, olyan, mintha koszos lenne ott hátul. úgyhogy arra gondoltam, ha már így is úgy is csúnya ott a bőröm, akkor már legyen inkább valami szebb ott, ami elfedi. ha lenne valami konkrét tippetek, hogy mi nézne ki jól egy ilyen helyen, azt megköszönném.2014. jún. 2. 21:05
1/6 anonim válasza:
Nem lehet eltüntetni valamilyen kezeléssel? Lézer vagy valami fény. Nem tudom, mik vannak :) De szerintem érdemes lenne utánanézni, mielőtt belevágsz a tetkóba.
3 cm egyébként nem nagy, szerintem mások észre sem veszik, akik nem tudják, hogy az ott van neked. Lehet, hogy valamilyen krém is segítene.
2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy el lehet-e ilyet tüntetni, ez nekem születésem óta meg van. elöl a lábamon van egy festékhiányos folt, pont akkora, mint a pigmentfolt hátul, valószínüleg rossz helyre került, amikor "készültem".
2014. jún. 2. 21:17
3/6 anonim válasza:
Hát ha amúgy totál tetkó ellenes vagy, akkor eléggé gáz, igen... ha meg még ötleted sincs, akkor főleg. Inkább törődj bele abba a foltba, neked nem érdemes tetkót csináltatnod.
4/6 anonim válasza:
Pigmentfoltra még csak nem is tetoválnak.
És a te felfogásoddal ultragáz lenne.
5/6 anonim válasza:
Felejts el ha így gondolkozol. Mégis mi értelme lenne?
6/6 kinkarobin válasza:
Ha akkora ész vagy hogy ezt itt kérdezed meg, akkor szerintem nincs olyan ember aki azokon a vizeken hajózna és észrevenné... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!