Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » 14 évesen tetoválás?

14 évesen tetoválás?

Figyelt kérdés

Ballagásomra szeretnék egy tetoválást a bal csuklómra.

(3 éve halt meg anyukám és az ő emlékére szeretném)

1 latin szöveget akarok "Amavit,laboravit,requiescit." azaz szeretett,dolgozott, megpihent. nem nagyot akarok ink. kicsit és régi szépírással .szerintetek megcsinálják? :) felt. ha apa 'megengedi'. :)

2014. máj. 6. 19:11
 1/8 anonim válasza:

apud hiába engedné meg.

16évesen lehet szülői beleegyezéssel, 18évesen meg már egyedül döntesz.

2014. máj. 6. 19:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm..hát akkor várok :)
2014. máj. 6. 19:32
 3/8 anonim ***** válasza:
Ahogy az első írta. Amúgy nagy a szöveg,csuklón nem nézne ki jól
2014. máj. 6. 20:55
 4/8 anonim ***** válasza:
Én 15 évesen csináltattam (2éve) persze szülői beleegyezéssel ha olyan tetoválót fogsz ki meg apud be megy veled akkor lehet hogy megcsinálják
2014. máj. 6. 22:40
 5/8 anonim ***** válasza:
16 év alatt nem csinálják meg, ha mégis, akkor pedig az a szalon olyan is:s várj még:)
2014. máj. 7. 00:33
 6/8 anonim ***** válasza:
50%

kuurvára okosak vagytok hogy 16 év alatt nem csinálják meg. DE IGEN MEGCSINÁLJÁK. és egyébként ha nem tűnt volna fel a tetoválás nincs életkorhoz kötve, csak mert valaki felállított egy mércét.

szülői felügyelettel igenis megcsinálják és nem azért mert olyan tré a hely, hanem mert 18 év alatt a gyerekről a saját szülője gondoskodik ergo bírálhatja a döntéseit. és ha a fenti kérdezőnk egy tetoválást szeretne csinálni az édesanyja emlékére ( nyugodjon békében ) akkor nem fogják elutasítani meg lenézni sem őt, sem az édesapját, mert szerintem ez nem mindennapos dolog.

nem mellesleg, nagyon sok tetoválás díszíti az emberek testét, akik valamelyik szerettükre emlékeznek vele szóval én úgy gondolom, hogyha nem is hasonló vagy ugyanaz a tetoválás díszíti az emberek testét valahol ugyanazt a fájdalmat hordjuk magunkon.

szóval ennyit erről.

próbát mindenképp megér, én támogatlak benne, nekem is megcsinálták :) 16/L

2014. aug. 29. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Eloszor is! Szuloi beleegyezessel mindenhol megcsinaljak 16 ev alatt is! Nekem 14 evesen csinaltak egy eleg jo hiru szalonban! Szuloi beleegyezessel!
2015. jan. 21. 00:23
 8/8 anonim válasza:

Megcsinálják :) én 2 napja csináltattam egy Magyarország feliratot az alkalomra. Bementünk meg sem kérdezte hogy hány éves vagyok, annyit kérdezett hogy hová szeretném és hogy mit másnap reggelre kaptam is időpontot és megcsinálta :) És nem sufnitetkós volt :)és mi lett a vége? édesapád beleegyezett?

És részvétem anyukáid miatt. 15/f

2015. aug. 6. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!