14 évesen tetoválás?
Ballagásomra szeretnék egy tetoválást a bal csuklómra.
(3 éve halt meg anyukám és az ő emlékére szeretném)
1 latin szöveget akarok "Amavit,laboravit,requiescit." azaz szeretett,dolgozott, megpihent. nem nagyot akarok ink. kicsit és régi szépírással .szerintetek megcsinálják? :) felt. ha apa 'megengedi'. :)
apud hiába engedné meg.
16évesen lehet szülői beleegyezéssel, 18évesen meg már egyedül döntesz.
kuurvára okosak vagytok hogy 16 év alatt nem csinálják meg. DE IGEN MEGCSINÁLJÁK. és egyébként ha nem tűnt volna fel a tetoválás nincs életkorhoz kötve, csak mert valaki felállított egy mércét.
szülői felügyelettel igenis megcsinálják és nem azért mert olyan tré a hely, hanem mert 18 év alatt a gyerekről a saját szülője gondoskodik ergo bírálhatja a döntéseit. és ha a fenti kérdezőnk egy tetoválást szeretne csinálni az édesanyja emlékére ( nyugodjon békében ) akkor nem fogják elutasítani meg lenézni sem őt, sem az édesapját, mert szerintem ez nem mindennapos dolog.
nem mellesleg, nagyon sok tetoválás díszíti az emberek testét, akik valamelyik szerettükre emlékeznek vele szóval én úgy gondolom, hogyha nem is hasonló vagy ugyanaz a tetoválás díszíti az emberek testét valahol ugyanazt a fájdalmat hordjuk magunkon.
szóval ennyit erről.
próbát mindenképp megér, én támogatlak benne, nekem is megcsinálták :) 16/L
Megcsinálják :) én 2 napja csináltattam egy Magyarország feliratot az alkalomra. Bementünk meg sem kérdezte hogy hány éves vagyok, annyit kérdezett hogy hová szeretném és hogy mit másnap reggelre kaptam is időpontot és megcsinálta :) És nem sufnitetkós volt :)és mi lett a vége? édesapád beleegyezett?
És részvétem anyukáid miatt. 15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!