A tetoválás vagy a pirszing fáj a jobban?
Figyelt kérdés
Lécci írjátok meg mert kíváncsi vagyok !
( azt írjátok meg nektek van valamelyik m hol ? ) :)
2014. ápr. 15. 10:00
1/6 anonim válasza:
Ajakpiercingem volt, egyáltalán semmit nem éreztem mikor szúrták. Már kivettem mert tönkretette a fogamat.
2/6 anonim válasza:
A piercing készítésekor 1 db tűt szúrnak beléd (esetleg több ponton).
A tetoválás készítésekor egy tűt több ezerszer szúrnak beléd gyors egymásutánban, a felsértett területre is visszatérve.
Gondolkozzál már.
3/6 anonim válasza:
egyértelműen a tetoválás rosszabb. sokkal tovább tart, monoton, idegesítő fájdalom.
4/6 anonim válasza:
Inkább ülök órákat, hogy tetováljanak, mint egy rosszul szúrt piercing, ami utána begyullad :-S
Amúgy nem sok érzés fogható a tetováláshoz, én imádom azt az érzést :D
5/6 anonim válasza:
Nekem egyik se fájt. Tetoválásom van lábfejen,de az se fájdalom volt, piercingem van orrban,köldökben és a fülem végig van szúrva, azok se fájtak, inkább kicsit kellemetlen volt, de nem fájdalmas
6/6 anonim válasza:
Nekem a piercing jobban fájt, mint a tetoválás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!