Hogy lehet előre megtudni, hogy a tetoválás jól fog-e mutatni a bőrön is?
Több tetkót is tervezek magamra varratni a képeket én tervezem meg, van tehetségem hozzá(nem, nem csak én mondom magamra, hogy kilőjek 3-4 felesleges választ)viszont nem tudom, hogy felvarrva is olyan jó lesz-e mint papíron vagy a monitoron. Van erre valami program/weboldal/photoshop technika/akármi, hogy virtuálisan felvarrjam magamra vagy akár egy másik emberre(tökmindegy), hogy lássam, hogy néz ki bőrön. Megközelítő kinézet is belefér(jobb mint a semmi).
Ui.:Meggondoltam, öregen ronda leszek ígyis-úgyis, nem érdekel mint gondolnak mások, ha a munkám megköveteli el lehet ideiglenesen tüntetni, nem járnék olyannal aki nem szereti a tetkóimat, nem érdekel, hogy a családom mit gondol(támogatnak amúgy is), van pénzem egy jó tetoválóra bírom a fájdalmat és a legutolsó amire hallgatni fogok egy vadidegen névtelen személy véleménye, hogy neki nem tetszik. Remélem ezzel mindenkit kielégítettem aki szeretne "felvilágosítani".
"Viszonylag egyszerű minta, telt fekete végig, jól kivehető vonalak, tuti, hogy nem kell variálni."
Pedig előfordulhat, mert a testáramlatvonalakat is figyelembe kell venni ahhoz, hogy igazán harmóniában legyen a testrészed formájával és izomzatával is.
Ha megmutatod egy jó tetoválónak a terveidet, ő ránézésre meg fogja tudni mondani, hogy abból a sokféle tervedből melyikek azok, amikkel érdemes foglalkoznod. Utána jöhet a photoshop :)
Egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!