Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Hogy lehet előre megtudni,...

Hogy lehet előre megtudni, hogy a tetoválás jól fog-e mutatni a bőrön is?

Figyelt kérdés

Több tetkót is tervezek magamra varratni a képeket én tervezem meg, van tehetségem hozzá(nem, nem csak én mondom magamra, hogy kilőjek 3-4 felesleges választ)viszont nem tudom, hogy felvarrva is olyan jó lesz-e mint papíron vagy a monitoron. Van erre valami program/weboldal/photoshop technika/akármi, hogy virtuálisan felvarrjam magamra vagy akár egy másik emberre(tökmindegy), hogy lássam, hogy néz ki bőrön. Megközelítő kinézet is belefér(jobb mint a semmi).

Ui.:Meggondoltam, öregen ronda leszek ígyis-úgyis, nem érdekel mint gondolnak mások, ha a munkám megköveteli el lehet ideiglenesen tüntetni, nem járnék olyannal aki nem szereti a tetkóimat, nem érdekel, hogy a családom mit gondol(támogatnak amúgy is), van pénzem egy jó tetoválóra bírom a fájdalmat és a legutolsó amire hallgatni fogok egy vadidegen névtelen személy véleménye, hogy neki nem tetszik. Remélem ezzel mindenkit kielégítettem aki szeretne "felvilágosítani".

2014. ápr. 12. 23:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk elbattyogsz a tetoválóhoz és első körben megmutatod neki a terveket. Úgyis át kell variálnia kicsit,hogy varrhatóak legyenek. Ha te nem értesz a photoshophoz meg az ilyesmikhez, akkor erre is megkéred a tetoválót, hogy szerkessze meg,hogy mutatna rajtad. A színek viszont úgyis mások lesznek kicsit mert a tetoválófesték meg a bőr nem olyan mint a monitor meg a lap
2014. ápr. 14. 08:22
 2/5 A kérdező kommentje:
Viszonylag egyszerű minta, telt fekete végig, jól kivehető vonalak, tuti, hogy nem kell variálni. A probléma az, hogy az oké, hogy elmegyek a tetoválóhoz és ott kitaláljuk de ha mondjuk 20-25 különböző mintát akarok "kipróbálni" és addig nem akarok igazán dönteni/a végleges designhoz az kell, hogy jól átlássam az összes opciót akkor valószínűleg nem a legegyszerűbb megoldás, hogy egy (egyértelműen jó és a jó az az esetek legtöbbjében elfoglaltat is jelent)tetoválószalonba járjak kb. hetente kétszer megbeszélni az újabb és újabb és újabb design-t.
2014. ápr. 14. 10:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor magadnak kell megoldani valamelyik szerkesztőprogrammal. Vagy kérj meg ismerőst aki ért hozzá
2014. ápr. 14. 15:32
 4/5 anonim válasza:
2014. ápr. 15. 10:49
 5/5 SzilKa ***** válasza:

"Viszonylag egyszerű minta, telt fekete végig, jól kivehető vonalak, tuti, hogy nem kell variálni."

Pedig előfordulhat, mert a testáramlatvonalakat is figyelembe kell venni ahhoz, hogy igazán harmóniában legyen a testrészed formájával és izomzatával is.

Ha megmutatod egy jó tetoválónak a terveidet, ő ránézésre meg fogja tudni mondani, hogy abból a sokféle tervedből melyikek azok, amikkel érdemes foglalkoznod. Utána jöhet a photoshop :)

Egy tetováló

2014. ápr. 16. 03:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!