" je ne regrette rien" felirat kulcscsontra? Mit gondoltok, illik egy 19 éves csajnak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 12. 15:35
11/12 anonim válasza:
Csak annyit fűznék hozzá, hogy én még akkor se bánnám meg, hogyha valamit később mégis megbánnék, márpedig azért, mert egy életszakaszodra fog emlékeztetni, ami a "történetedhez" tartozik és a személyiségedhez. Akár jó lesz visszagondolni rá, akár nem, mindenképpen adott neked valamit az az időszak.
12/12 anonim válasza:
Én áldom az eszem h 18 évesen olyan helyre tetováltattam ami nem látszik.. Ne olyan helyre csináltasd ahol ennyire feltűnő.. Mondjuk 30 évesen egy olyan helyen fogsz dolgozni ahol takargatnod kell, nagyon fárasztó lesz.. Ajánlom a bordáidra mell alatt vagy az oldaladra, strandon bikiniben nagyon látszik de egy pólóval simán eltakarod..
(10év mùlva még fiatal leszel és meg fogod köszönni h nem csunyítottad el magad..)
Magadnak csináltasd ne mindenkinek aki rád néz az utcán..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!