Feliratos tetkósok! Milyen felirat (ok) van (nak) rajtatok és mi okból készültek? Van jelentésük? Hány évesen csináltattátok?
20évesen csináltattam. az egyik kedvenc bandám kedvenc dalának egy refrénrészlete. jelentése számomra annyi, hogy ne feleljek meg senkinek, valamint egy fricska azok felé, akik saját képükre akartak formálni.
röviden ennyi.
Hah, szintén kedvenc bandámtól az egyik kedvenc dalom egy részlete.. ezen kívül 2 másik tetoválásomban is van szöveges elem a mintha mellett, az egyik egy régi kedvenc könyvemből, a mintához kapcsolódó idézet (egyszerre született meg a koncepció a fejemben); a másik pedig egy összetettebb mintába ékelt 2 latin szó, amely jelentése fontos számomra.
Huszonévesen csináltattam őket, sokat vártam vele (nem véletlenül) így biztos, hogy nem fogom megunni/megbánni.
2 felirat van rajtam, az egyik Si vive una volta sola, ez annyit jelent hogy "csak egyszer élünk" olaszul. azthiszem a jelentése egyértelmű :) jellemző az életstílusomra (nem rossz értelemben), ezért csináltattam. a másik, grúz betűkkel írva a nevem és most lesz egy harmadik, "Prejudice is ignorance" felirat ami annyit jelent, hogy az előítélet tudatlanság. ez számomra sokat jelent ugyanis mindig is felkaroltam az úgymond elesetteket, ellenzem a terrorizálást minden téren és az előítéleteket pedig gyűlölöm.
az elsőt 14, másodikat 15 évesen csináltattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!