Valaki látott már a Coca Colán Gréta feliratot?
Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 23:45
2/16 anonim válasza:
Nyílván nem fonomabb csak meg akarja lepni saját magát vele vagy valaki mást... de persze be kell szólni fűnek-fának.
3/16 anonim válasza:
Ilyenkor jövök rá hogy milyen sekélyes is az ember..
4/16 anonim válasza:
A coca-cola gyártójának meg mennyi esze van! Jól csinálják, egy csomó birka megeszi amit főznek neki drága pénzért... :-)
Ui: Még nem láttam Grétát.
5/16 anonim válasza:
Én sem láttam még,de zsírgrétával irtam már rá :D
6/16 anonim válasza:
Én igen! Mondjuk a helyesírással volt egy kis gond, mert "Tündérke" szerepelt a palackon... :P
9/16 anonim válasza:
Én már láttam.
Bosszankodtam is, hogy ilyen bezzeg van, a leggyakoribb férfi és női nevek meg nincsenek.
Aki fikázza, annak üzenem, hogy nem kötelező megvenni, legalább is engem még senki se kényszerített rá gépfegyverrel. A kólát sem szeretem.
Ettől függetlenül baromi jó érzés olyat kapni, amire az van írva, hogy "Szerelmem", pl.
A névre szóló üveget meg két hete nem hagyta még el a gyerek, amire eddig nem volt példa. :)
Kérdező: ilyenkor jól jön, ha ismered a büfést, boltost, stb, és meg tudod kérni, hogy milyen üveget tegyen neked félre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!