Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Tollból madarak tetoválás. Mi...

Tollból madarak tetoválás. Mi a jelentése?

Figyelt kérdés

Erre gondolok, de nem tudom, mit jelent:

[link]

[link]

2014. ápr. 5. 17:41
 1/5 anonim válasza:
100%
Mindenkinek más-más értelmét mutatja ez a tetoválás. Például: Valakinek azt, hogy egy skatulyában volt, nem bírt megnyílni a világ felé, később viszont kikívánkozott önmagából, és szabaddá vált. Lásd a párkapcsolatokat, együtt vagy valakivel több hónapig, évekig, aztán szétmentek, eltelik egy kis idő, magadhoz térsz, kibontakozol, éled az életed. Valakinek a harcot és a küzdelmet jelenti, mikor van egy álmod, amit sok ideig hajtasz, hogy valóra váljon, és végül bekövetkezik, megtörténik, eléred. EZT.
2014. ápr. 5. 17:53
 2/5 anonim ***** válasza:
70%

Vagy épp azt hogy "tucatliba vagyok és nincs fantáziám"

xD

2014. ápr. 6. 19:44
 3/5 A kérdező kommentje:

Kedves 2. hozzászóló!

Ha ezt nekem szántad, akkor nagyon tévedsz, ugyanis eszem ágában sincs ilyen tetoválást csináltatni, csak szimplán nem tudtam, mit jelent... De amúgy jól néz ki, és annyira még nem tucat mint pl.: a csillagok.

2014. ápr. 7. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Csak a kérdésre válaszoltam, nem kell magadra venni rögtön.

Bármilyen marhakomoly, megható jelentést be lehet tucattetoválásba magyarázni, de a lényeg akkor is az marad, hogy egy olyan tetoválást csináltat, ami a "tetovált" közösség minden 1,5. tagjának van. Nagyjából mind ugyanazt az érzelmes jelentést fűzi hozzá mint amit az 1. mondott.

2014. ápr. 7. 12:28
 5/5 A kérdező kommentje:
Értem. :)
2014. ápr. 7. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!