Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Most menjek vissza és üttessem...

Most menjek vissza és üttessem át a tetkót vagy ne?

Figyelt kérdés
Most kedden lesz 2 hete,hogy elkészült életem első tetkója(a bal csuklómon),és még hámlik. De néhány helyen,ahol már lehámlott,ott,olyan mintha a tetkó kifakult volna.Vagyis gondolom ott nem vette be a bőröm úgy a festéket,mint a többi helyen. Szóval arra gondoltam,hogy visszamegyek és rákérdezek a tetkósnál,aki csinálta,hogy akkor mikor kell,de most akkor még várjak egy kicsit,hogy teljesen mindenhol befejezze a hámlást,vagy már menjek vissza és kérdezzek rá? Azt mondta,hogy ha úgy látom,hogy kifakult,akkor menjek vissza átüttetni(garanciális).

2014. márc. 23. 20:22
 1/9 anonim ***** válasza:

2hete hámlik?-az egész lapockás tetkóm lehámlott 4nap alatt, szóval így nézve ez kicsit furcsa.

ha úgy gondolod, hogy szükséges az átütés akkor használd ki a lehetőséget és üttesd át.

2014. márc. 23. 20:51
 2/9 anonim ***** válasza:

Várd meg míg lehámlik, ha akkor is úgy látod, hogy van ahol fakóbb, menj vissza.

Sokan megijednek, mert a varrnak sötétebb színe van, mint a tetkónak magának a varr alatt, de ezt csak akkor fogod látni, ha lejött az egész

2014. márc. 23. 20:56
 3/9 anonim ***** válasza:
A var sötétebb, élénkebb, a tetoválás maga fakóbb. Ha lehámlott mindenhol, akkor látod majd, hogy hiányos-e valahol.
2014. márc. 23. 22:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Akkor még várok vele. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. márc. 24. 19:33
 5/9 A kérdező kommentje:
Már lehámlott teljesen a tetkó felülete,akkor is amikor írtam,csak körülötte olyan volt,mintha valamilyen "körvonal" lett volna.Olyasmi,mint amikor ki van száradva a kéz,vagy nem is tudom,hogy mondjam... de most már ez sincs,és egy-két helyen olyan,mintha fakóbb lenne az írás,meg "csíkok" vannak benne.Tehát van ahol lejött a tinta,vagy be se vette rendesen a bőröm. Szóval menjek vissza?
2014. márc. 30. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha nem egyenletes, akkor menj vissza.
2014. márc. 30. 18:49
 7/9 anonim ***** válasza:
így nem tudom elképzelni, de ha szerinted nem tökéletes, akkor menj. De ha teszel fel képet, biztosabban meg tudjuk mondani.
2014. márc. 30. 18:50
 8/9 A kérdező kommentje:

Na,csináltam róla képet. És megint látszik úgy körbe a hámlós rész,vagy mi az(a 'h' betűnél látszik a legjobban).. Most akkor mivel kenjem? Még mindig a Bepanthennel,vagy már csak sima testápolóval?

[link]

2014. márc. 30. 21:35
 9/9 A kérdező kommentje:

Bocsi,ez a link a jó.

[link]

2014. márc. 30. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!