Férfiak! Nektek is kipattog és vörös lesz a bőrötök az arcotokon, ha vissza felé borotváljátok?
Figyelt kérdés
Évek óta elég dús szőr van az arcomon, és tanakodni kezdtem vajon le tudom-e borotválni teljesen simára? Ha vissza felé húzom akkor fáj, és kipirosodik a bőr, a szabályos borotválkozásról is ha olvasok, azt írják ne húzzuk visszafelé. Viszont így még borotválkozás után is marad egy minimális, csak szemmel látható borosta... Ideje belenyugodnom? :)2014. márc. 21. 12:02
1/2 anonim válasza:
Én visszafele (felfele) szoktam borotválozni. (Teljesen leszedi és egy napot nyerek vele mielőtt újra kéne.) Nekem teljesen sima lesz. Arcszesz-t szoktam rákenni, kicsit csíp de semmi bajom azon kívül:D
2/2 anonim válasza:
én ha normálisan borotválkozom,akkor is vörös lesz és kipattog,ha lazán,ha erősen húzom,mindenhogy.Habbal,nélküle,bárhogy. Visszafelé nekem is sima lesz,de engem az idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!