Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Ez normális tetoválás után?...

Ez normális tetoválás után? Vagy valamit tennem kéne? További lent

Figyelt kérdés
Sziasztok 4 órája voltam tetováltatni most hogy újra fóliáztam észrevettem hogy eléggé bedagadt ott a karom ahol van a tetoválás, ez attól lehet mert új vagy allergiás reakció? Nem piros meg semmi szóval el szerintem nem fertőzhetett, szerintetek várjak holnapig és ha nem múlik el akkor menjek vissza ahol csináltam?
2014. márc. 19. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy bedagadt. Az egy seb.
2014. márc. 19. 17:26
 2/5 anonim ***** válasza:
kb. úgy 3-4 napig kitapintható lesz a tetoválás. addig teljesen normális, míg el nem kezd hámlani. utána már nem fog kidomborodni.
2014. márc. 19. 17:30
 3/5 A kérdező kommentje:
Fuh most megnyugtattatok, mert utána kerestem hogy normális e és valaki azt írta hogy ez egy allergia jele és hogy irány a kórház meg stb, de mondjuk neki 2 hete volt meg aki felírta a kérdést, igazából csak akkor látszik nagyon hogy be van dagadva amikor behajlítom a kezem amikor teljesen kiegyenesítem annyira nem feltűnő.. Köszönöm a válaszokat!:)
2014. márc. 19. 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor allergia, ha erősen vörös körülötte meg ég és viszket az egész. Rosszabb esetben hólyagosodik is a minta.

Amit leírtál, az eddig teljesen normális. Jó gyógyulást :)

2014. márc. 20. 13:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, megnyugtattál:)Szokásom sajnos mindent túlaggódni:D
2014. márc. 20. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!