Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Szem alá tetoválás? (lent)

Szem alá tetoválás? (lent)

Figyelt kérdés

Szeretnék a szemem alá egy kis fekete csillagot.

Lehet, hogy a rendőrség fele szeretnék tovább tanulni akkor érdemes oda tetoválást csinálni?:S

2014. febr. 14. 11:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Könnycsepp? Ne haragudj, de ennél még az is jobb lenne ha koppintanád Mike Tyson tetoválását. Tényleg nem valami jó ötlet. Én a helyedben félnék hogy kinevet a tetováló. Mert egy igényes tetováló lebeszélne róla, hidd el.

2#

2014. febr. 14. 16:22
 12/19 A kérdező kommentje:

Miért beszélne le?? Nem létezik ember akinek arcán lenne tetoválás?-.-"

Még azon gondolkodtam, hogy egy sebet kéne feltetováltani mint egy vágás vagy hasonló :)

2014. febr. 14. 17:12
 13/19 anonim ***** válasza:
Azért beszélne le, mert komplett ember nem tetováltat arcra, pláne ilyen gagyiságot.
2014. febr. 14. 17:36
 14/19 anonim ***** válasza:

Gondoljkodj már ember... Egy tetoválás életre szól. Rajzolj fel egy csillagot/könnycseppet (remélem tudod, hogy azt jelenti, embert öltél...) a szemed alá, mondjuk alkoholos filccel, egy hónapon keresztül, aztán döntsd el, hogy tényleg akarod-e.

Rendőrséghez biztos nem mehetsz vele, meg kb sehova, amúgy.

2014. febr. 14. 23:11
 15/19 SzilKa ***** válasza:
60%
Én tetováló vagyok és lebeszélnélek erről a marhaságról, főleg ha rendvédelmi pálya felé kacsintgatsz.
2014. febr. 15. 09:41
 16/19 A kérdező kommentje:

Értem.

Azt már én is tudom rendőrség/katonaság fele így nem lehet elmenni. Illetve ha van is tetoválás olyan helyen kell lennie ahol nem látható :S

2014. febr. 15. 10:29
 17/19 anonim ***** válasza:
Még egy profi tetováló is lebeszélne róla. Agyontetovált embertől idézem, hogy akkor csináltass feltűnő elyre tetkót, amikor már tudod, mi szeretnél lenni. Az illető alternatív modell és fodrász, oda elfogadható. De a rendőrséghez nem vesznek fel így. Sajnos sok munka még manapság is elítéli a tetoválást, de ez nem feltétlen az ő hibájuk, a társadalomban nem elég elfogadott még a dolog, nem engedhetik meg maguknak, hogy tetovált rendőröket foglalkoztassanak, mert lehet valakinek problémája lenne vele.
2014. febr. 15. 15:40
 18/19 Vashington válasza:
Kedves 14. hozzászoló! Csak a teljesen kitöltött fekete könycsepp jelenti azt hogy embert öltél!! Ha már egy kis fehér folt is van benne akkor más a jelentése (pl: bosszúvágy). De a kérdésre válaszolva ha rendőr akarsz lenni akkor nehogy csináltassál egyet.
2014. febr. 15. 21:50
 19/19 csoki66 válasza:
A bal oldalon a könnycsepp azt jelenti hogy öltél már embert. A jobb oldalon a könnycsepp azt jelenti hogy egy fontos személyt elvesztettél az életedből. a csillag a bal szemed alatt pedig a szabad embert jelenti. A könnycsepp nem börtöntetoválás hanem bandatetoválás.
2016. máj. 10. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!