Szem alá tetoválás? (lent)
Szeretnék a szemem alá egy kis fekete csillagot.
Lehet, hogy a rendőrség fele szeretnék tovább tanulni akkor érdemes oda tetoválást csinálni?:S
1. Arcra, kézfejre, nyakra nem tetováltat olyan ember, aki irodában vagy rendvédelemben, hadseregben, kereskedelemben kíván dolgozni. Ha kőműves vagy asztalos akarnál lenni, még akkor elgondolkodnának a munkaadók, hogy pont egy ilyet kéne-e felvenni.
2. Csillagot? CSILLAGOT?! Komolyan, minden hlye kis 14 éves rajnak csillagjai vannak. Ennél égőbb tetoválás nincs a világon.
Köszi a komit :)
Hát csillagot gondoltam elősször vagy könny csepp.
Az meg hogy kinek mi van az már lényegtelen...sok embernek kotta fej van,csillag,kína írás stb...
"Hát csillagot gondoltam elősször vagy könny csepp."
Na, könnycsepp :D Amiről még kb a nagymamám is tudja, hogy tipikus börtön tetoválás. Az USA-ban sok bandában a könnycsepp annak a jele, hogy hány embert ölt meg. Itthon szimplán "nagyon menő" börtöntetkó.
Ebben az esetben elgondolkoznék inkább, hogy arcon miért nem láttál ilyet..:D
Egyébként pedig menj be a Kozma utcai börtönbe, na, ott majd látsz sok ilyet:D
xD
Áhhh nem megyek én oda. Végén fel kéne vennem a szappant :DDDD qq
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!