Mi egy tetovalas mellekhatasa illetva hatranya?
#2es, gratulálok a retardált felfogásodhoz.
Mellékhatás: nem nagyon van. Kivéve ha fém allergiád van, mert akkor a vörös színt és árnyalatait kerüld.
Hátránya: Nem minden munkahelyen díjazzák a tetkót. Még akkor sem, ha az könnyen elrejthető helyen van.
A válaszom az, hogy gondold meg jól, egy életre döntöd el ezt, szóval ha nem életstílushoz igazodik a tetkód, divatból ne csináltass... én is csak olyan helyre varratok amit lehet takarni, ha kell...
Üzenem a két első válaszadónak, hogy én 22 évesen tetováltattam először, úgy hogy már 2 éve megrajzoltam mi lesz az és bizony azért, mert ti nem osztjátok más ember életnézeteit, nem biztos hogy azok hülyék vagy betegek... Egyszerűen csak mások mint ti, akik olyan okosak és egészségesek vagytok... Én pl az első után 6 évvel később csináltattam a másodikat és a harmadik is meg van rajzolva és mivel mindegyik egy-egy gondolatom rajzban, sose fogom megbánni... Majd ti undorodtok tőlem magam helyett is, addig én csak mosolygok a rugalmatlan gondolkodásmódotokon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!