Kezdőoldal » Szépség és divat » Tetoválás » Most tényleg a lábfej tetoválá...

Most tényleg a lábfej tetoválás annyira fáj, hogy nem lehet kibírni?

Figyelt kérdés
Jövőhéten megyek,vékony vagyok nagyon,ergo a lábfejem is vékonyka....én eddig nem féltem tőle,mert szeretném már rég óta. De már mindenki azt mondja,hogy elfogok ájulni,meg nem fogom kibírni... Van már egy pici a derekamon,az nem fájt.
2014. jan. 27. 13:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
minel kozelebb van a csonthoz a bor, annal jobban faj. amugy a labfej az egyik legfajdalmasabb terulet.
2014. jan. 27. 13:29
 2/17 anonim ***** válasza:
Ki lehet bírni,de tényleg fájdalmas.
2014. jan. 27. 13:38
 3/17 A kérdező kommentje:
hát nem nyugtattatok meg. :( pedig eddig nem is gondoltam a fájdalomra.
2014. jan. 27. 13:56
 4/17 anonim ***** válasza:
barátnőmnek is van a lábfején elég nagy a tetoválás és azt mondta sírt közben annyira fájt a hasán viszont mem fájt
2014. jan. 27. 14:07
 5/17 anonim válasza:
80%
Baromság...Nem lehet általánosítani, nekem a lábfejemen egyáltalán nem volt kibírhatatlan vagy ájulásközeli. A hátamon lévő sem volt vészes, pedig a gerinc és lapockatájékon ijesztgettek vele, hogy majd mennyire fog fájni. Esküszöm a hájamnál sokkal jobban fájt, ahol csont még a közelben sem volt. Szerintem van ennél sokkal fájdalmasabb hely is. Ha nincs még tetkód, akkor ne parázz nagyon rá az érzésre, mert úgysem tudod elképzelni milyen lesz, csak rástresszelsz. Ha már van tetkód, akkor van némi viszonyítási alapod, de hidd el, ki lehet bírni ;)
2014. jan. 27. 14:12
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a lábfejemen van, amikor először csinálták is eléggé fájt, de ott kezdő volt a srác, nem is lett valami szép, szóval elmentem egy profihoz, aki közölte, hogy nagyon megvan viselve a bőröm a kezdő miatt, úgyhogy nem lenne most a helyemben...na hát amit ott éltem át...végére már majdnem sírtam, nagyon fájt, és az eredmény sem lett sokkal jobb :/ Tartottunk pár pihenőt, meg etettek csokival, meg kajával, hogy a bőröm ne durranjon be nagyon :)
2014. jan. 27. 18:08
 7/17 A kérdező kommentje:
Van már egy tetoválásom,azt kibírtam simán. Azért pozitívan állok hozzá,szültem már simán érzéstelenítés nélkül,annál nagyobb fájdalom talán nem lesz. :)
2014. jan. 27. 20:06
 8/17 A kérdező kommentje:
Akinek van a lábfején megírná,hogy utána mire figyeljek? bedagadhat ,hagyjam szabadon? meg ilyenekre gondolok.köszönöm
2014. jan. 27. 20:07
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is csonti vagyok, semmi extra. Első tetkóm lett oda, nem fájt, 3 óra után kicsit már kellemetlen volt,mert aprólékos minta. Nekem bedagadt,szerencsére vizsgaidőszak alatt voltam, nem kellett mennem sehova,így 2 napig otthon pihentettem, az alatt lement a duzzanat is. Fóliát második naptól csak fürdésre tettem, meg ha elmentem otthonról. Amúgy szabadon voltam,zokni nélkül. Kenés Bepanthennel. Nem volt vészes:)

21/L

2014. jan. 27. 21:10
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm,akinek van kedve privibe elküldheti a lábfej tetkó képét. Szívesen megnézném. :) Már várom az enyém,remélem kibirható lesz,elvileg 2-2,5 órát mondott rá a tetováló.
2014. jan. 27. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.