Szeretnék egy tetoválást a jobb karomra, csak azt nem tudom hogy a szöveg túl hosszú lenne?
Look,if you had one shot,or one oppurtunity
to seize everything you ever wanted in one moment
Would you capture it,or just let it slip?
ez túl hosszú?mert max. 10cm átmérőjü tetkót szeretnék,nem tudom hogy abba hogy férne-e be,tök amatőr vagyok ezen a téren.
nem feltétlen:) ügyes tetoválók vannak ma már, meg tudják csinálni jól. ha nem akarod 40-es betűtípussal írni, szerintem nem lesz túl nagy.
de egyébként szerintem rá tudsz keresni a neten, mármint vannak ilyen tattoo font generators ahol a betűtípust is kiválaszthatod és ott beállíthatod a méretet is, és be tudod lőni hogy kb mekkora lesz és hogy fog kinézni :)
de én pl. első tetoválásomat úgy csináltattam hogy kikértem a tetoválóm véleményét és ő mondta hogy meg lehet-e csinálni jól, nem-e túl nagy és hogy ő hogy ajánlja. szóval rákérdezhetsz te is :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!