Tetoválás, hogyan?
Szeretnék valami egyedi tetkót felrakatni magamra ami csak rám, az életemre és az életfilozófiámra vonatkozna.
Egyedibb és "szebb" szeretnék lenni.
Szerintem tök szexi a tetkó !
Mit csináljak szerintetek ?
Egyébként mennyire fáj ?
"Mit csináljak szerintetek ?"-fogalmam sincs, mert nem ismerlek, nem tudom mi jellemző rád.
"Egyedibb és "szebb" szeretnék lenni."- szebb nem lesz senki sem egy tetkótól, max a saját szemében, de máséban nem hiszem. egyedibb---ha egyedibb szeretnél lenni, akkor ebbe megint nem tudunk segíteni, mert nem ismerünk.
"Szerintem tök szexi a tetkó !"---ha szerinted ez így van, akkor ámen, én 6 tetkó tulajdonosa vagyok jelenleg, nem érzem magamat tőlük szexinek, inkább teljesnek mondanám ezt a dolgot.
"Egyébként mennyire fáj ?"---ez mindenkinek más. valahol jobban érzi az ember, valahol kevésbé. érzésre arra tudnám hasonlítani, mintha dörzspapírt húznál végig a bőrödön, apró tűszúrásokkal megspékelve.
ha nem tudod mit és hova és kivel tetováltass, akkor hanyagold még a dolgot, mert általában ilyenkor szokott az történni, hogy divat/tucat, elcsépelt tetkómintát varrat magára az illető, amit nagyobb valószínűséggel meg is bán. nem ismerünk sem téged, sem az életfilozófiádat, tehát nem tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!