Szerintetek ez mennyire fájna?
Szerintetek ez mennyire fájna?
Ez a tetoválás tetszik nagyon (ugyan ezen a helyen szeretném majd)...csak sokan mondták ,hogy a csont helyeknél különösebben fáj ,mások pedig azt mondták egy tetoválás se fáj , megint mások pedig ,hogy van aki bírja van aki nem .... és így nagyon nem tudtam eldönteni :D (ez lenne az elso tetkóm)és szerintetek nem fiús?
16
Barátnőmnek bokánál fájt a legjobban a tetoválás.
Szerintem egyébként ne tetováltass magadra olyat, ami máson van, csak azért, mert tetszik, meg fogod bánni..inkább olyat csináltass, ami jelent is neked valamit.
#2 már rég gondolkoztam tetkón , és a sólyom meg is tetszett , de nem tudtam hová és milyet ,de amikor megláttam ezt nagyon tetszett és a jelentése is szép : "a sólyom a fény a sötétségben, még alvás közben sem csukja be a szemét."
hát ha ott fáj a legjobban , akkor "nagyon örülök" :D , remélem azért ellehet viselni ,csak ha megkérdezek egy tetováltat , nem tudja körülírni mihez hasonló a fájdalom ://
nekem nagyon tetszik az ötleted, és nem muszáj pontosan ugyan ezt magadra varratni,hisz a tetováló is tud rajzolni egy sólymot ami kicsit egyedibb :D
a fájdalomról meg: nem fáj inkább kellemetlen, nekem olyan égetőbb, bizsergetőbb volt, de nem úgy fájt mint mikor kihúzták a fogam :DD
18l
#3 ,igen azon gondolkoztam ,hogy áttervezem :D
#4 hát most olvastam ,azt írták ,hogy olyan mint amikor valami rámegy a borödre és éget , de nagyon "félek" ,hogy mennyire fog fájni ,mert ha elkezdik ,akkor nem mondthatom 2 ponttal a bokámon ,hogy jó hagyjuk , ki kell akkor már bírnom..:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!