Mennyibe fajna egy pontosan olyan haj, mint Hodi Pamelae? (reszletek lent)
Figyelt kérdés
Pontosan ilyen hajat szeretnek. Tudom, hogy Neki termeszetes haja van, de mivel nekem az eletben nem none meg ekkorara, ezert inkabb pothajat szeretnek.
Nem igazan vagyok kepben ennek a menetevel, majd mindenkeppen meg akarom erdeklodni egy fodrasznal is, de azert erdekelne, mire szamithatok. Korubelul a mellem kozepeig er a hajam most, hany cm kene ahhoz, hogy akkora legyen, mint Neki? Le kene vagatni hozza a sajat hajambol? Ha igen, mennyit? Korubelul mennyibe kerulne maga a pothaj+felrakas+festes, es az alap dolgok, mint szaritas, mosas, stb.
Es melyik modja lenne az a pothajfelrakasnak, aminel a legkevesbe latszik, mondjuk osszefogott hajnal? Mindent irjatok lecci, nagyon fontos lenne.
Elore is koszi.
2014. jan. 13. 14:42
1/3 A kérdező kommentje:
Jaa es az, hogy ugye itt nem kell szuloi engedely, mint pl. sminktetovalasnal? (17 eves vagyok)
2014. jan. 13. 14:45
2/3 anonim válasza:
Nem kell szülői engedély. :) A többiről itt egy nagyon jó blogbejegyzés, itt minden előnye-hátránya le van írva, szépítés, kertelés nélkül és az is, mennyiért érdemes csináltatni és milyet, hogy ne tedd magad közröhej tárgyává. [link]
3/3 anonim válasza:
A saját érdekedben kérlek, ne használd a "mennyibe fáj" kifejezést, olyan prolis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!