Láttam egy gyönyörű szép írás típust, melyik lehet az?
Figyelt kérdés
Ilyen kis gördülékeny írás volt, de csoda szép... magamra szeretném írattatni, hogy "Ohana" régen a családdal elég sokat néztük a Lilo és Stich című mesét.. azóta felnőttem és ez jó emlék lenne erre :) ( Családot jelent :) )2014. jan. 9. 16:28
1/3 anonim válasza:
Ez az oldal tele van mindenféle betűtípussal, hátha találsz megfelelőt. :) A szöveget is be tudod helyettesíteni. :) Én is itt kerestem meg a tetoválásomra a betűtípust.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. jan. 9. 20:04
3/3 anonim válasza:
Írd be hogy pickmonkey(ez egy képszerki) beraksz egy képet és kiad vagy 25 betűtipust névvel együtt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!