Jó tetováló mester?
Találtam egy idézetet ami nagyon megfogott és magamra szeretném varratni.
Az alkaromra gondoltam,sima egyszerű betűtípus 10 szavas mondat. (1.tetoválás lenne)
Ez kb.mennyibe fog kerülni?
Tudnátok ajánlani egy jó tetováló mestert?
Köszi :)
20/L.
Látom már "lerendeztétek" a kérdést, szóval csak annyit mondanék, hogy én is tapasztalatból ajánlottam a westend-i szalont, nagyon szeretem az ott készült tetoválásomat, jót beszélgettem a tetováló sráccal közben, kellemes élmény volt :) És amit szerettem volna megkaptam, elégedett vagyok.
SzilKa, pár hozzászólásodat láttam már a tetoválás kulcsszó alatt :D Szóval biztos megalapozott a te kritikád is. És láttam a lehúzó kommenteket is a Westend Tattoo-ról. Meglep, hogy mennyire szélsőséges véleménnyek vannak ugyan arról a helyről.
Kérdező, ebből is látható, hogy a legjobb a személyes terepszemle :P Amúgy a te speciális esetedben - szóval egy idézetnél - nem hiszem, hogy akkora a rozikó a minőséget illetően, mert szöveg (ha a westend mellett döntesz, ha nem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!