Előfordulhat. Nem mondom, hogy igazságos, de van ilyen.
Pl. egy elegáns utazási irodában nem biztos, hogy a gazdag nyugdíjasok odáig lennének a gyönyörtől, ha egy tetovált nyakú krapek lenne az ügyintézőjük.
2014. jan. 4. 22:45
2/9 anonim válasza:
inkabb olyan helyre erdemes tenni ami ruhaval eltakarhato. es nem csak a munkahely miatt, 20 ev mulva biztos mashogy fogsz gondolkodni.
2014. jan. 4. 22:48
3/9 Krizsa Tattoo válasza:
Előfordulhat, hogy hátrányok érhetnek a tetoválás miatt,de nem valószínű manapság.
Nekem teljes alkar tetoválásom van és a Magyar Nemzeti Múzeumba dolgozok :)
2014. jan. 5. 09:44
4/9 anonim válasza:
Azokon a melóhelyeken, ahol ügyfelekkel vagy személyes kapcsolatban, csak olyan helyen lehet tetoválás, ahol ruhával el tudod takarni. Nekem nincs bajom a tetovált emberekkel, én is szeretnék egyet a bokámra, de csak kicsit, hogy ha kell el tudjam rejteni.
2014. jan. 5. 12:05
5/9 anonim válasza:
ez van nagyon változó. én tudok pl olyan munkaadót is akinek pont ez volt szimpi (nokia boltba) egy másik teljesen ellentétes krapek mellé keresett munkatársat és szerinte ez így szimpi dolog volt:D
2014. jan. 5. 13:42
6/9 anonim válasza:
Igen!Nagyon elítélik a tetkós embereket.
2014. jan. 6. 13:22
7/9 A kérdező kommentje:
Ez elég nagy szégyen a társadalomra...
2014. jan. 6. 17:50
8/9 anonim válasza:
Igen ezért csináltattam 47 évesen az első tetoválásom.Már le vagyok % -olva,úgyhogy nem érdekel senki véleménye.
2014. jan. 7. 14:57
9/9 anonim válasza:
Nekem van teljes nyaktetkóm. fültől lefelé.
Mondjuk én back-office munkát végzek (web), de én is kicsit félek, hogy a mostani munkahelyváltásnál nem lesz túl előnyös.
Vettem garbót, de előbb utóbb kiderül; remélem nem egy prűd-kiszáradt 40es nő lesz a következő főnököm.
Szerintem gondold meg a nyakast, főleg hogy ügyfélközpú helyeken fogsz elhelyezkedni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!