Olyan embert keresnék aki nagyon szépen tud rajzolni és úgy gondolja hogy pár adatból nagyon szépen megtudja valósítani az elképzelésem ?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 01:50
1/2 SzilKa válasza:
Keress erre egy tetoválót, szerintem, akit amúgy is megbíznál a felvarrásával. A kategóriából arra következtetek, hogy annak szánod a rajzot-tervet. A tetováló olyan dolgokat is számításba vesz, hogy az adott testrészre hogyan nézne ki jól, stb.
2/2 anonim válasza:
Jól mondják előttem, ha én most rajzolnék neked valami hiperszuperséget, nem biztos, hogy jól mutatna ott, ahová szeretnéd, mert én lara vagyok szokva :D Egy profi tetováló szívesen segít ebben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!