Ez kb mennyibe kerülne?
Mondjuk ha szeretnék egy egyszerű végtelenség jelet (fektetett 8-as) kb 1,5 - 2 cm-es a kézfejemre valahová.
Az mennyibe kerülne és mennyire lenne fájdalmas? És van ebben korhatár? Nyíregyháza környékén szeretném csináltatni.
Kezdjük ott hogy azt sem tudod hány éves vagyok...
Másrészt meg hagy varrassak már magamra azt amit szeretnék. Tudod annak aki már megélt pár dolgot, annak lehet hogy ez is értelmes. Neked lehet nem, de valakinek nem csak azért kell mert "jajj szép meg irigykedni fognak rá" hanem egy jelkép vagy éppen jobban érzi magát tőle. Olyat nyilván nem akarnék magamra varratni amit később esetleg megbánok. Én nem "divatból" csináltatnám, hanem mert nekem sokat jelent ez a számodra értelmetlen kis "rajz".
Most ezt vehetem akár bóknak is hogy fiatalabbnak gondolsz.. de az imént elmondtam hogy nem vagyok 18 (még), kb 2 hónap múlva töltöm. És biztos hogy nem bánom meg, mit tudtok ti az én életemről, nekem ez sokat jelent és tudom hogy később sem bánom meg. Az meg hogy majd később hogy takarom el, az az én dolgom, nem kioktatást kértem.
De ettől függetlenül ment a zöld kéz, mert egyedül te válaszoltál normálisan minden kérdésemre.
5-6 ezer körül lesz. Egy ilyen pici tetoválás mire elkezdene fájni, már vége is.
A korhatár úgy van, hogy 16-18 év közt szülői beleegyezéssel lehet csak tetováltatni, amúgy 18 felett lehet szabadon.
A kézfejről én is lebeszélnélek... Szinte biztos, hogy gondjaid lesznek belőle később... Inkább akkor már csukló, amit egy karkötő, vagy óra is el tud takarni szükség esetén. Sajnos a legtöbb helyen állásinterjúkon még mindig negatív a megítélése a tetoválásnak, akármilyen picike.
egy tetováló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!