Mennyibe kerülne eltávolíttatni ezt a tetoválást?
Figyelt kérdés
Van egy egész melles színes tetoválásom. Körülbelül milyen árban lenne a lézeres eltávolíttatása? Tudom, hogy nem lehet pontosan megmondani, egy kb. ár nekem bőven megfelel.2013. dec. 15. 13:26
1/3 anonim válasza:
2-3 év, 4-5 millió ft, és rengeteg kibírhatatlan fájdalom... és ezeket nem viccből írtam :)
2/3 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2013. dec. 19. 00:52
3/3 anonim válasza:
Szerintem barátkozz meg vele - vagy menj el egy profi tetováló szalonba, ahol átalakíttathatod egy neked tetsző mintává. Nem érdemes eltávolíttatni, több százezer forint, fáj, és nincs értelme. Úgysem látják, ha ruhában vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!