Szeretnék a combomra egy tetoválást!?
lenézni senki nem fog de szerinte nem jó ötlet, én tiszteletben tartom a legextrémebb tetoválásokat is, de ha nem akarsz kellemetlenséget akkor valahogy máshogy old meg, én pl a fülem mögé fogok nemsokára egy mancsnyomot :)
de ha tudod hogy nem dogod megbánni és később nem lesz kellemetlen (amit kötve hiszek) akkor csináltasd de jól nézd meg kivel mert könnyen el lehet rontani.
Én lebeszélnélek róla:/
18/L
utolsó, mert te ismered a legtöbb fiú véleményét?? kétlem. Az meg, hogy lehánynád, azért egy kicsit groteszk, nem gondolod??
Kérdező! Ha bizonytalan vagy, akkor inkább ne, esetleg a csuklódra egy mancsnyomot? :) meg mellé a nevét :)
érdekes elképzelés.. ha neked ez tetszik és nem fogod megbánni, akkor csináld!
ha "pasival odáig jutsz"... az remélhetőleg olyan pasi lesz, aki szeret téged és elfogad tetoválással meg mindennel együtt! :) a 3-as hozzászólással ne foglalkozz, kb olyan intelligens lehet, mint egy talicska :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!